ΥΓΕΙΑ

Δομές υγείας σε Σπάρτη και Τρίπολη επισκέπτεται η Κ. Παπακώστα

Δομές υγείας σε Σπάρτη και Τρίπολη επισκέπτεται η Κ. Παπακώστα

Επισκέψεις εργασίας θα πραγματοποιήσει σε Σπάρτη και Τρίπολη η υφυπουργός Υγείας, Κατερίνα Παπακώστα, την Παρασκευή και το Σάββατο.


Το Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης και το Τμήμα Αιμοδοσίας του νοσοκομείου θα είναι οι πρώτοι σταθμοί της κ. Παπακώστα στη Σπάρτη, την Παρασκευή.

Το πρόγραμμα της υφυπουργού Υγείας περιλαμβάνει επισκέψεις στον ξενώνα «Υάκινθο», την Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας της ΜΚΟ «Αποστολή», το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «Δίαυλος», τον Ψυχιατρικό Τομέα του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης, καθώς και τους ξενώνες «Ηραία» και «Πελασγία».

Το Σάββατο 13/9 η κ. Παπακώστα θα επισκεφθεί το κτίριο του νέου Ψυχιατρικού Τομέα του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, όπου θα πραγματοποιηθεί και σύσκεψη με τους υπηρεσιακούς παράγοντες, το Κέντρο Ψυχικής Υγείας Τρίπολης, το Οικοτροφείο «Ηώς», το Κέντρο Ημέρας «Αμάλθεια». Επίσης θα επισκεφθεί το Κέντρο πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής Υγείας «Ανέλιξη» καθώς και το Οικοτροφείο ατόμων με βαριά νοητική υστέρηση και δευτερογενείς ψυχικές διαταραχές «Η Στοργή».

Στην ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας σημειώνεται ότι η υφυπουργός επισκέπτεται δημόσιες, αλλά και ιδιωτικές δομές που χρηματοδοτούνται από το Υπουργείο Υγείας.