ΥΓΕΙΑ

Επίσκεψη Γρηγοράκου στο Νοσοκομείο «Αγία Όλγα»

Επίσκεψη Γρηγοράκου στο Νοσοκομείο «Αγία Όλγα»

Επίσκεψη στο «Αγία Όλγα Κωνσταντοπούλειο Γενικό περιφερειακό νοσοκομείο Ν. Ιωνίας» πραγματοποίησε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Λεωνίδας Γρηγοράκος.


Ο κ. Γρηγοράκος αφού επισκέφθηκε μονάδες του νοσοκομείου και συνομίλησε με πολίτες πραγματοποίησε ευρεία σύσκεψη για όλα τα θέματα που αφορούν το νοσοκομείο.

Στην συνάντηση συμμετείχαν: ο Διοικητής 1ης ΥΠΕ, Σταύρος Πεντέας, ο Υποδιοικητής 1ης ΥΠΕ, Σωτήρης Ζώτος, ο Διοικητής του Νοσοκομείου, Περικλής Λύγκος, ο Υποδιοικητής Ιωάννης Κωτσιόπουλος. Τοποθετήθηκαν επίσης διευθυντές κλινικών, διοικητικών και νοσηλευτικών υπηρεσιών όπως και εκπρόσωποι ιατρικού και παραϊατρικού προσωπικού.

Στο τραπέζι της συζήτησης τέθηκαν όλα τα ζητήματα του νοσοκομείου, όπως η υλοποίηση του προϋπολογισμού, η κατάρτιση του νέου, θέματα προσωπικού, οι πιλοτικές δράσεις του νοσοκομείου καθώς και προγράμματα του ΕΣΠΑ.

Σύντομα θα υπάρξει ρύθμιση για την επιτάχυνση των διαδικασιών για τις κρίσεις των συντονιστών Διευθυντών με συμμετοχή όποιων γιατρών το επιθυμούν, δήλωσε ο κ. Γρηγοράκος και τόνισε ότι στόχος είναι η ολοκλήρωση των διαδικασιών να γίνει στο συντομότερο δυνατό διάστημα.

Διαβάστε επίσης:

Νοσοκομείο Σάμου: Αναζητείται λύση για τους καρκινοπαθείς