ΥΓΕΙΑ

Νοσοκομείου Μεσολογγίου: Τις επόμενες μέρες η μεταφορά του αξονικού

Νοσοκομείου Μεσολογγίου: Τις επόμενες μέρες η μεταφορά του αξονικού

Σε διαδικαστικούς λόγους οφείλεται η καθυστέρηση της μεταφοράς του αξονικού τομογράφου από το παλαιό νοσοκομείο Αγρινίου στο νοσοκομείο Μεσολογγίου, υποστηρίζει το υπουργείο Υγείας σε ανακοίνωσή του και διευκρινίζει ότι η μεταφορά θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.


Ο εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου Υγείας, Φώτης Ιγνατίου, επικοινώνησε με τη διοίκηση του νοσοκομείου Αγρινίου, μετά από δημοσιεύματα για το θέμα. «Πρέπει να γίνει γνωστό ότι η μεταφορά του νοσοκομείου σε νέο κτήριο πραγματοποιήθηκε πριν από έναν περίπου χρόνο. Στις εγκαταστάσεις του παλαιού νοσοκομείου παραμένει ένας αξονικός τομογράφος ο οποίος αναμένεται, το αμέσως προσεχές διάστημα, να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Μεσολογγίου. Η διοίκηση του Νοσοκομείου διαβεβαιώνει ότι ο αξονικός τομογράφος φυλάσσεται και συντηρείται όπως ακριβώς προβλέπεται» αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας.

Επίσης, τονίζεται ότι η αιτία της καθυστέρησης της μεταφοράς του αξονικού οφείλεται σε καθαρά διαδικαστικούς λόγους, ενώ η χρήση του κτηρίου θα καθοριστεί από τις αποφάσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η οποία και θα το χρησιμοποιήσει.

Διαβάστε επίσης:

Λ. Γρηγοράκος: Προσλήψεις 1.500 γιατρών και 2.500 νοσηλευτών το 2015