ΥΓΕΙΑ

Παραιτήσεις στα νοσοκομεία Μεσολογγίου και Αγρινίου

Παραιτήσεις στα νοσοκομεία Μεσολογγίου και Αγρινίου

Τις παραιτήσεις των διοικητών των νοσοκομείων Μεσολογγίου και Αγρινίου ζήτησε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Λεωνίδας Γρηγοράκος, καθώς οι καρδιολογικές κλινικές τους βρέθηκαν για δύο ολόκληρες ημέρες, το Σάββατο και την Κυριακή, 1 και 2 Νοεμβρίου, χωρίς καρδιολόγους.

Ο κ. Γρηγοράκος, σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989, αναφέρθηκε στην επίσκεψή του προ διμήνου στα δύο νοσοκομεία, όπου είχε διαπιστώσει την αδυναμία των δύο διοικητών να ασκήσουν τα καθήκοντά τους. «Επισκέφτηκα και την ΥΠΕ και έχω ασχοληθεί προσωπικά με το θέμα και εδώ στο Υπουργείο με σύσκεψη παρουσία του Μητροπολίτη, των διοικητών και όλων των υπευθύνων του Νομού. Η ανεπάρκεια λοιπόν των δύο διοικητών είναι δεδομένη. Δυστυχώς αυτοί οι δύο άνθρωποι δεν μπορούν να συνυπάρξουν με αποτέλεσμα να υπάρχουν προβλήματα στο Νομό. Ζήτησα λοιπόν τις παραιτήσεις και των δύο, ώστε να επιστρέψουν οι γιατροί που δεν μπορούν να συνεννοηθούν με τους διοικητές» τόνισε.

Για την αντικατάστασή τους, ο αναπληρωτής υπουργός υγείας έχει προτάσεις, όπως σημείωσε, ωστόσο οι αποφάσεις θα ληφθούν «στα πλαίσια της συγκυβέρνησης».

Σχετικές ειδήσεις