Κ.Υ Αριδαίας: Φάρμακα και υγειονομικό υλικό από το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολης

Newsroom Newsroom

Κ.Υ Αριδαίας: Φάρμακα και υγειονομικό υλικό από το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολης

Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του Φιλανθρωπικού οργανισμού ΑΠΟΣΤΟΛΗ, της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ανταποκρίθηκε στο αίτημα του Δήμου Αλμωπίας και απέστειλε κούτες με υγειονομικό και φαρμακευτικό υλικό προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του Κέντρου Υγείας Αριδαίας.

Σημειώνεται ότι το Κέντρο Υγείας Αριδαίας εξυπηρετεί υγειονομικά τον πληθυσμό της Αλμωπίας που αριθμεί 30.000 κατοίκους και επιπλέον τους επισκέπτες της περιοχής που αγγίζουν το 1.000.000 κατά τη διάρκεια όλου του έτους.

Ο Δήμος Αλμωπίας είναι μια περιοχή εκτεταμένη γεωγραφικά παραμεθόρια, με 43 οικισμούς και 11 περιφερειακά ιατρεία πολλά από τα οποία υπολειτουργούν. Το Κέντρο Υγείας Αριδαίας αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα και οι ανάγκες του σε φαρμακευτικό και υγειονομικό υλικό είναι τεράστιες.

Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ), Γιώργος Πατούλης, δήλωσε σχετικά: «Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για τη στήριξη των ανήμπορων συμπολιτών μας. Είναι απαράδεκτο οι ακρίτες μας να αντιμετωπίζουν τόσο σοβαρά προβλήματα και η επίσημη πολιτεία να τους έχει εγκαταλείψει . Θα φτάσουμε μέχρι το τελευταίο άκρο της Ελλάδας για να προσφέρουμε την έμπρακτη βοήθειά μας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved