Πάτρα: Εκτός κινδύνου η 8χρονη που δέχτηκε δάγκωμα φιδιού

Στην Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας νοσηλεύεται η 8χρονη κοπέλα, την οποία δάγκωσε φίδι ενώ έπαιζε σε υπαίθριο χώρο, σε ορεινό χωριό της Ηλείας.
Πάτρα: Εκτός κινδύνου η 8χρονη που δέχτηκε δάγκωμα φιδιού
1'

Η 8χρονη νοσηλεύτηκε για τρεις ημέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πάτρας. «Έγιναν αυτά που έπρεπε να γίνουν και όταν πλέον κρίναμε ότι η ζωή της δεν βρίσκεται σε κίνδυνο, τη μεταφέραμε με ασφάλεια στην Παιδιατρική Κλινική, για να συνεχίσει τη θεραπεία της» δήλωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας παίδων και εφήβων του νοσοκομείου, Ανδρέας Ηλιάδης.

Σύμφωνα με τον κ. Ηλιάδη, «την οκτάχρονη, κατά πάσα πιθανότητα, την είχε δαγκώσει οχιά και όταν διακομίστηκε στο νοσοκομείο του Πύργου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έγιναν όλα όπως έπρεπε να γίνουν». «Η μικρή μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, όπου της έγινε αντιοφικός ορός και κατόπιν ξεκίνησε η θεραπεία που ενδείκνυται σε αυτές τις περιπτώσεις και πήγαν όλα πολύ καλά», πρόσθεσε.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή