ΥΓΕΙΑ

Αλέξανδρος Σταματιάδης: Για δεύτερο 24ωρο στην Εντατική ο επιχειρηματίας

Αλέξανδρος Σταματιάδης: Για δεύτερο 24ωρο στην Εντατική ο επιχειρηματίας

Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Γ. Γεννηματάς», ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Σταματιάδης, τον οποίο πυροβόλησαν ληστές μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά.

Ο ασθενής, ο οποίος νοσηλεύεται για δεύτερο 24ωρο στη ΜΕΘ, βρίσκεται σε μηχανική υποστήριξη αναπνοής, σε καταστολή.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, σήμερα (04/04/2018) ανταποκρίνεται με μεγαλύτερη ευκολία στη θεραπευτική αγωγή.

Ήδη έχει υποβληθεί σε τρία χειρουργεία, σε ένα εκ των οποίων του αφαιρέθηκε ο ένας νεφρός.

Ο ίδιος αν και βρίσκεται υπό μηχανική και φαρμακευτική υποστήριξη, είναι σταθερός και κάθε 24ωρο που περνά είναι για εκείνον μια μεγάλη νίκη.

«Είναι ένας νέος και δυνατός οργανισμός που δίνει μάχη για τη ζωή του και ευχόμαστε όλοι να κερδίσει» τόνισε στον ΑΝΤ1 η αναπληρώτρια διοικήτρια του νοσοκομείου «Γεννηματάς» Α. Μάινα.

Σύμφωνα με την ίδια, είναι καλό βήμα το ότι έχει περάσει πάνω από ένα 24ωρο και κάθε ώρα που περνά αυξάνει τις ελπίδες για τον 52χρονο επιχειρηματία.

Η σύζυγός του έδωσε χθες, Μεγάλη Τρίτη (03/04) την πρώτη της κατάθεση για τα όσα δραματικά εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια της.

«Μαζί ξυπνήσαμε, είχαμε ακούσει θορύβους. Ο Αλέξανδρος πήγε προς την πόρτα της κρεβατοκάμαρας. Τότε άνοιξε η πόρτα και ήρθε αντιμέτωπος με έναν άνδρα που φορούσε κουκούλα και έναν δεύτερο από πίσω του. Ήταν επιθετικοί, μιλούσαν καλά ελληνικά και του είπαν “κάτσε ήσυχα, δώσε μας τα λεφτά”» είπε μεταξύ άλλων η σοκαρισμένη γυναίκα.

Την ίδια ώρα, γενετικό υλικό και αποτυπώματα του αδίστακτου ληστή από τα ρούχα του 52χρονου επιχειρηματία επιχειρούν να ξεχωρίσουν στο τμήμα Βιολογικών και Βιοχημικών Εξετάσεων και Αναλύσεων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, με τις πρώτες ενδείξεις να έχουν ενθαρρυντικό πρόσημο.

Σχετικές ειδήσεις