ΥΓΕΙΑ

Λευκάδα: Το Φθινόπωρο του 2018 η παράδοση του νέου νοσοκομείου

Λευκάδα: Το Φθινόπωρο του 2018 η παράδοση του νέου νοσοκομείου

Σύσκεψη για το νέο νοσοκομείο της Λευκάδας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (12/04/2018) στο υπουργείο Υγείας, προκειμένου να καθοριστεί χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση των υπολειπόμενων εργασιών.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, ο διοικητής του νοσοκομείου Λευκάδας, Βησσαρίων Μίχας, ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Τάκης Νικολόπουλος, ο δήμαρχος Λευκάδας, Κώστας Δρακονταειδής, η πρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλος των Κτηριακών Υποδομών, Ιωάννα Κοντούλη και Βασίλης Καραγιάννης, καθώς και ο εργολάβος του έργου της ανέγερσης του νέου νοσοκομείου του νησιού.

Οι υπολειπόμενες εργασίες αφορούν στις συνδέσεις δικτύων, στο οδικό δίκτυο και στον χώρο που περιβάλλει το νέο νοσοκομείο. Επίσης, απαιτείται παροχή επιπλέον εξοπλισμού (αξονικός τομογράφος, μηχανήματα αιμοκάθαρσης, γεννήτρια οξυγόνου κ.α).

Όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς δεσμεύθηκαν για την έγκαιρη ολοκλήρωση των εργασιών, ώστε το νέο νοσοκομείο να παραδοθεί μέσα στο Φθινόπωρο του 2018.

Τέλος, έγινε και μια πρώτη συζήτηση, ανάμεσα στο υπουργείο Υγείας και το δήμαρχο Λευκάδας, για την αξιοποίηση του κτηρίου που στεγάζει σήμερα το νοσοκομείο.

Σχετικές ειδήσεις