Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς»: Βραβείο για το φαρμακείο, τη νοσηλευτική υπηρεσία και την πρόληψη

Newsbomb

Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς»: Βραβείο για το φαρμακείο, τη νοσηλευτική υπηρεσία και την πρόληψη

Τρεις διακρίσεις στα Healthcare Business Awards 2018

Δύο χρυσά βραβεία και ένα αργυρό βραβείο απέσπασε το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματάς» για το φαρμακείο του, το πρόγραμμα πρόληψης για τη Διαβητική Αμφιβληστροειδοπάθεια, καθώς και για τη Νοσηλευτική του Υπηρεσία, στη διοργάνωση Healthcare Business Awards 2018.

Το νοσοκομείο εκπροσώπησε στην τελετή απονομής η Αν. Διοικήτρια, Άννα Μάινα. Συγκεκριμένα το Γ.Ν.Α. «Γ. Γεννηματάς» απέσπασε:

Το Χρυσό Βραβείο στην Κατηγορία Νοσοκομεία/Ιδιωτικές Κλινικές – Δράση για την Πρόληψη και Έγκαιρη Διάγνωση απέσπασε το Ετήσιο Πρόγραμμα Πρόληψης και Αγωγής Υγείας για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Διαβητικής Αμφιβληστροειδοπάθειας με πρωτοπόρο χρήση φορητού αμφιβληστροειδογράφου για screening ασθενών. Το βραβείο παρέλαβαν η κ. Θανασά Γεωργία, Υπεύθυνη του Γραφείου Πρόληψης και Αγωγής Υγείας και ο κ. Μακρής Γεώργιος, Επιμελητής Κρατικής Οφθαλμολογικής Κλινικής.

Το Χρυσό Βραβείο στην Κατηγορία Νοσοκομεία/Ιδιωτικές Κλινικές για το Καινοτόμο Τμήμα απέσπασε το Φαρμακευτικό Τμήμα του Νοσοκομείου για τον εκσυγχρονισμό και εισαγωγή συστήματος ελέγχου και διαχείρισης barcode στο Νοσοκομειακό Φαρμακείο με αποτέλεσμα την ορθολογική διαχείριση του φαρμάκου στο Νοσοκομείο. Το Βραβείο παρέλαβαν η κ. Οικονόμου Όλγα, Διευθύντρια του Τμήματος Φαρμακείου.

Το Αργυρό Βραβείο στην Κατηγορία Νοσοκομεία/Ιδιωτικές Κλινικές για την Αποτελεσματική Διοίκηση Κλινικής Δημόσιου Νοσοκομείου απέσπασε η Διεύθυνση Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου παρουσιάζοντας τις δράσεις διοικητικής βελτίωσης, φροντίδας ασθενών και τις καινοτομίες που εφαρμόστηκαν. Το βραβείο παρέλαβε η κ. Νταβώνη Γιαννούλα, Διευθύντρια Νοσηλευτικής Διεύθυνσης του Γ.Ν.Α. «Γ. Γεννηματάς».

Υπενθυμίζεται ότι το 2016, το νοσοκομείο απέσπασε το αργυρό βραβείο για το Γραφείο Πρόληψης και Αγωγής Υγείας στην κατηγορία Καινοτόμο Τμήμα Νοσοκομείου και το Χρυσό βραβείο στην κατηγορία Αποτελεσματική Διοίκηση Κλινικής για την Α’ Ορθοπεδική Κλινική και το 2017 απέσπασε το αργυρό βραβείο για το Πρόγραμμα Πρόληψης και Αγωγής Υγείας για τον Καρκίνο του Δέρματος για το Γραφείο Πρόληψης και Αγωγής Υγείας και το Τμήμα της Πλαστικής Χειρουργικής και Κέντρο Αναφοράς Μελανώματος.

Η διοίκηση ευχαριστεί θερμά όλο το προσωπικό του νοσοκομείου που συνέβαλε σε αυτές τις διακρίσεις και δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει την προσπάθεια για διαρκή βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχει το Γ.Ν.Α. «Γ. Γεννηματάς».

Ό,τι συμβαίνει, σκάει και στο Instagram! Ακολούθησέ μας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved