ΚΕΕΛΠΝΟ: Οι προσλήψεις στο πρόγραμμα PHILOS γίνονται με κριτήρια ΑΣΕΠ

Newsbomb

ΚΕΕΛΠΝΟ: Οι προσλήψεις στο πρόγραμμα PHILOS γίνονται με κριτήρια ΑΣΕΠ

Με την απόλυτη έγκριση του Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ) έχουν προκηρυχθεί οι 1.575 θέσεις ιατρονοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού για την κάλυψη των αναγκών περίθαλψης προσφύγων και μεταναστών αλλά και του γενικού πληθυσμού, τονίζει το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ).

Με αφορμή δημοσιεύματα για τις προσλήψεις προσωπικού στο πρόγραμμα PHILOS, το ΚΕΕΛΠΝΟ διευκρινίζει ότι στη νέα προκήρυξη που αφορά σε 1.575 προσλήψεις, τα κριτήρια επιλογής των υποψηφίων και τον τρόπο μοριοδότησής τους έχει καθορίσει το ΑΣΕΠ.

Το νέο αυτό πρόγραμμα κάλυψης των υγειονομικών αναγκών των προσφύγων και μεταναστών στη χώρα μας, προσθέτει το ΚΕΕΛΠΝΟ, διαδέχεται μια σειρά προγραμμάτων που έχουν υλοποιηθεί από το 2015 και έχουν χρηματοδοτηθεί με απόλυτη διαφάνεια από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. «Το νέο PHILOS, διάρκειας 18 μηνών, χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και αναμένεται να συμβάλλει ουσιαστικά στην προάσπιση της υγείας των ευάλωτων αυτών πληθυσμών με παράλληλη ενίσχυση του γενικού πληθυσμού. Επιπλέον κίνητρα, οικονομικά και προϋπηρεσίας, θα δοθούν σε γιατρούς και οδοντιάτρους».

Τέλος, τονίζεται ότι δίδεται παράταση υποβολής αιτήσεων για το νέο πρόγραμμα μέχρι τις 22 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 15:00.

Ό,τι συμβαίνει, σκάει και στο Instagram! Ακολούθησέ μας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved