ΥΓΕΙΑ

Δεν πρόλαβε να φτάσει στο νοσοκομείο και γέννησε μέσα στο ασθενοφόρο

Δεν πρόλαβε να φτάσει στο νοσοκομείο και γέννησε μέσα στο ασθενοφόρο

Ένα όχι και τόσο συνηθισμένο, με αίσια έκβαση όμως περιστατικό, έζησαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ τα ξημερώματα της Δευτέρας (18/03/2019).

Το ΕΚΑΒ δέχτηκε κλήση για τη μεταφορά μιας εγκύου στο νοσοκομείο. Ο τοκετός ολοκληρώθηκε με τη βοήθεια του πληρώματος μέσα στο ασθενοφόρο, το οποίο ήταν καθ’ οδόν.

Τους δύο διασώστες από το πλήρωμα του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ, κάλεσε σήμερα, Πέμπτη (21/03/2019) στο γραφείο του αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης και τους συνεχάρη θερμά.

Οι δύο διασώστες, Ιωάννης Μπουσίου και Γιώργος Βλάχος, αφού αφηγήθηκαν το περιστατικό στον κ. Πολάκη αναφέροντας ότι είναι από εκείνα που αποτελούν «μεγάλες χαρές των διασωστών», αντάλλαξαν μαζί του σκέψεις και προτάσεις για την όσο το δυνατόν καλύτερη εκπαίδευση των πληρωμάτων και τη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στο έργο του ΕΚΑΒ.

Ο Παύλος Πολάκης, αφού εξήρε την ετοιμότητα και αποφασιστικότητα των δύο διασωστών, τους προέτρεψε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο την εργασία τους, ενώ τους ανακοίνωσε την πρόθεση του Υπουργείου να τους αποδοθεί εύφημος μνεία για την εξαιρετική διαχείριση του περιστατικού.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις