ΚΟΣΜΟΣ

Βρήκαν πιράνχας στις... αποχετεύσεις τους!

Βρήκαν πιράνχας στις... αποχετεύσεις τους!

Τα ανθρωποφάγα πιράνχας ήταν σίγουρα, αν όχι το τελευταίο, αλλά από τα τελευταία πράγματα που περίμεναν να βρουν οι ειδικοί, οι οποίοι κλήθηκαν από αγανακτισμένους κατοίκους του Shropshire, να δώσουν λύση στο μυστήριο της έντονης ψαρίλας που αναδυόταν από τις αποχετεύσεις των σπιτιών τους.

Τα σαρκοβόρα ψάρια, μάλιστα, που συναντώνται κυρίως στα ποτάμια του τροπικού Αμαζονίου, όχι μόνο ήταν πολυάριθμα, αλλά τα περισσότερα και αρκετά μεγάλα, ενώ πιστεύεται ότι τα πέταξε στην τουαλέτα κάποιος που τα είχε στο ενυδρείο του και απλά ήθελε να τα ξεφορτωθεί!

«Έχουμε δει σίγουρα κάποια περίεργα πράγματα στους υπονόμους όλα αυτά τα χρόνια, ωστόσο σοκαριστήκαμε όταν αντικρίσαμε τα πιράνχας. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι τόσο μεγάλα ψάρια θα χωρούσαν στη λεκάνη», τόνισε ένας από τους εργάτες που ανέλαβαν τη δύσκολη αποστολή του καθαρισμού των αποχετεύσεων.

Και μπορεί να έφυγε η… ψαρίλα από τα σπίτια των κατοίκων, ωστόσο μάλλον γεννήθηκε ένας άλλος… εφιάλτης.

«Τώρα πρέπει να ελέγχω καλύτερα τη λεκάνη πριν καθίσω», τόνισε ο κρεοπώλης της περιοχής!

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά φέτος που καλούνται οι ειδικοί των… αποχετεύσεων στο Shropshire, καθώς πριν λίγο καιρό το όλο... σύστημα είχε μπλοκάρει από πολυάριθμα ζεύγη εσωρούχων!

Παιδιά, σοβαρά τώρα. Κάποιος ανάμεσά σας έχει μπερδέψει το ρόλο της τουαλέτας! Βρείτε τον!

Διαβάστε ακόμα:

ΗΠΑ: Δίχρονος σκότωσε κατά λάθος την αδελφή του!