FUN TIME

ΗΠΑ: Είδε το… Θεό σε μια μελιτζάνα! (video+photos)

ΗΠΑ: Είδε το… Θεό σε μια μελιτζάνα! (video+photos)

Για σαφές μήνυμα που του εστάλη από ψηλά (στην πραγματικότητα από πολύ ψηλά) κάνει λόγο ένας Αμερικανός σεφ, ο οποίος είδε το… Θεό σε μια μελιτζάνα!

Ο Jermarcus Brady ισχυρίζεται ότι πρόκειται για θαύμα, παρά το γεγονός ότι αισθανόταν πως μια μέρα θα συναντούσε τον Ύψιστο ως ευσεβής πιστός! Και η ευκαιρία τού δόθηκε την ώρα που καθάριζε λαχανικά στο εστιατόριο όπου εργάζεται στο Baton Rouge της Λουιζιάνα!

Δεν πίστευε στα μάτια του όταν αντιλήφθηκε πως το όνομά Του ήταν γραμμένο με τους σπόρους της μελιτζάνας!

«Είδα μια θαυματουργή εικόνα! Το λόγο του Θεού! Έπρεπε να φωνάξω κάποιον να το δει», υποστηρίζει ο πατέρας τεσσάρων παιδιών, ο οποίος «τα φέρνει δύσκολα βόλτα» και συνεχίζει: «Μέσα από αυτό, μού έδειξε πως είναι αληθινός και αυτό είναι το μόνο πράγμα στο οποίο μπορώ να βασιστώ. Δεν ξέρω τι σημαίνει. Το μόνο που ξέρω είναι ότι υπάρχει και τίποτα δεν μπορεί να μου αλλάξει γνώμη γι΄ αυτό».

Ο συνιδιοκτήτης του εστιατορίου από την πλευρά του, ο Gino Marino, υποστήριξε ότι δεν έχει δει τίποτα παρόμοιο τα 50 χρόνια που «τρέχει» την επιχείρηση. «Θα μπορούσαν να κοπούν ένα εκατομμύριο μελιτζάνες και να μην το ξαναδούμε ποτέ», ισχυρίζεται και συμπληρώνει: «Ο Θεός είναι μέσα μας και έχει διάφορους τρόπους να το δείχνει στη ζωή μας»…

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως δεν είναι η πρώτη φορά που κάτι… Θείο εμφανίζεται πάνω σε ένα συνηθισμένο αντικείμενο, καθώς όπως μπορείτε να διαπιστώσετε στο γκάλερι που ακολουθεί, το πρόσωπο του Ιησού «φιγουράρει» μέχρι και σε τηγανίτα! Δεν αναφέρουμε καν το τηγάνι, πόσο μάλλον την κιθάρα!

WAFF-TV: News, Weather and Sports for Huntsville, AL

Διαβάστε ακόμα:

ΗΠΑ: Πνίγηκε από hot-dog σε διαγωνισμό ταχυφαγίας!

Βρετανός σεφ παραιτήθηκε επειδή φοβάται τα… φασόλια!

Απλά ένας Ιάπωνας που λούζεται στον τυφώνα! (video+photos)

Σκωτία: Σκότωσε στο ξύλο το γιο της και τον έθαψε σε βαλίτσα!

Νέα Υόρκη: Κοιμόταν και έτρωγε με τη νεκρή μητέρα της για τρία χρόνια!