ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Ο Κουφοντίνας καλεί σε συντονισμένη δράση από τις φυλακές Κορυδαλλού (ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

Ο Κουφοντίνας καλεί σε συντονισμένη δράση από τις φυλακές Κορυδαλλού (ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

Καταχειροκροτήθηκε ο τρομοκράτης μιας οργάνωσης που ευθύνεται για τη δολοφονία 23 ανθρώπων – Μίλησε τηλεφωνικά στο αμφιθέατρο της νομικής σχολής Αθηνών κατά την παρουσίαση του βιβλίου του.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας, ο αρχιτρομοκράτης της «17 Νοέμβρη», μιας οργάνωσης που ευθύνεται για τη δολοφονία 23 ανθρώπων αλλά και για δεκάδες άλλες απόπειρες δολοφονίας, ληστείες και βομβιστικές επιθέσεις, συνεχίζει να προκαλεί.

Την περασμένη Παρασκευή, 27 Ιουνίου, χρησιμοποίησε το αμφιθέατρο της νομικής σχολής Αθηνών για την παρουσίαση του βιβλίου του με τίτλο «Γεννήθηκα 17 Νοέμβρη», ενώ την εκδήλωση άνοιξε ο ίδιος μιλώντας τηλεφωνικά μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού !

Στην τηλεφωνική του παρέμβαση κάλεσε σε συντονισμένη δράση για να μην γίνουν οι φυλακές υψίστης ασφαλείας, ενώ μεταξύ άλλων έκανε λόγο για άμεση σύγκρουση και στρατιωτική τέχνη...

Το σοκαριστικό είναι ότι όταν τελειώνει η παρέμβαση του «Λουκά» της «17 Νοέμβρη», ακούγονται παρατεταμένα χειροκροτήματα!

Χειροκροτούν, δηλαδή, κάποιοι τον Δημήτρη Κουφοντίνα, ο οποίος με απόφαση του Εφετείου έχει καταδικαστεί σε 11 φορές ισόβια και 25 χρόνια κάθειρξη για συμμετοχή σε 11 δολοφονίες, εκρήξεις και ληστείες της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη»!

Στην παρουσίαση του βιβλίου μίλησαν, ακόμα : ο Χόρχε Σαμπάλσα «Τουπαμάρος», ο Μαουρίτσιο Φεράρι, πρώην μέλος των «Ερυθρών Ταξιαρχιών», η Αγγελική Σωτηροπούλου και ο επιμελητής του βιβλίου Νίκος Γιαννόπουλος.

Ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο:

Διαβάστε επίσης:

Σε κατάσταση «κόκκινου» συναγερμού η Αντιτρομοκρατική

Χριστόδουλος Ξηρός: Κυκλοφορεί σαν παπάς και τρώει… σουβλάκια!

Νέα επίθεση Τζωρτζάτου κατά Κουφοντίνα