ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ

Προανακριτική: Το μεγάλο μας τσίρκο

Προανακριτική: Το μεγάλο μας τσίρκο

Να δω τον Άδωνι (τον επιλεγόμενο και μπουμπούκο) να πλακώνεται με τον Κασιδιιάρη (τον επιλεγόμενο και τσάμπα μάγκα μετά τα χαστούκια στην Κανέλλη) για να προστατέψει ο μπουμπούκος τη Ζωή Κωνσταντοπούλου του ΣΥΡΙΖΑ (την επιλεγόμενη και γλωσσοκοπάνα) και δεν θέλω τίποτα άλλο. Κλείδωσα και σαν δημοσιογράφος και σαν πολίτης αυτής της χώρας.

Και ενώ μέχρι προχτές δεν είχα καμία ελπίδα να ζήσω το ευτυχές αυτό γεγονός, ο πρόεδρος της προανακριτικής επιτροπής για τη λίστα Λαγκάρντ κ. Μαρκογιαννάκης, κάνει ότι μπορεί να μας προσφέρει αυτό το μεγάλο δώρο. Να παρακολουθούμε ζωντανά στη τηλεόραση τις συνεδριάσεις της επιτροπής.

Ποιος Σουλεϊμάν τώρα και τα πακέτα της Χατζηβασιλείου ή οι φούρλες των δήθεν σελέμπριτις στο χορευτικό σόου του Ant1.

Κασσιδιάρης κατά Άδωνι, Ζωή κατά Καπερνάρου και ο Μαρκογιαννάκης στα πρόθυρα εγκεφαλικού, είναι όλα τα λεφτά που λένε.

Μόνο στην Ελλάδα του 2013 μπορεί μια πολύ σοβαρή πολιτική υπόθεση που έχει την οσμή τεράστιου σκανδάλου, όπως η υπόθεση με τη λίστα Λαγκάρντ, μπορεί να γίνει θέαμα με όλα τα χαρακτηριστικά ενός ξεπουρλεμένου τσίρκου.

Ευτυχώς που ο πρόεδρος της προανακριτικής κ. Μαρκογιαννάκης πιστεύει ότι αν μπουν κάμερες και δημοσιογράφοι στις συνεδριάσεις της προανακριτικής για να παρουσιάζουν καθημερινά live τα δρώμενα εκεί μέσα, θα ηρεμήσουν οι μονομάχοι.

Τότε είναι που θα το κάνουν καλοκαιρινό το μαγαζί. Μπουρλότο. Κούγκι θα το κάνουν διαγωνιζόμενοι μεταξύ τους ποιος θα είναι ο πιο μαχητικός «για να λάμψει η αλήθεια σε αυτή την βρόμικη υπόθεση».