ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ

«Σκοτώστε την αριστερή κυβέρνηση της Αθήνας»

«Σκοτώστε την αριστερή κυβέρνηση της Αθήνας»

Η Ελλάδα στο εκτελεστικό απόσπασμα των ισχυρών της Ευρώπης, γιατί φέρνει τη μεγάλη αλλαγή και ανατροπή. Γιατί δίνει φτερά στις προοδευτικές αριστερές δυνάμεις της Ευρώπης, να νικήσουν τις συντηρητικές, σκοτεινές, πολιτικές δυνάμεις της λεγόμενης λαϊκής δεξιάς. Και γιατί το καινούριο, το καθαρό, το έντιμο και δημοκρατικό, που φέρνει στη μουχλιασμένη πολιτικά Ευρώπη η ελληνική κυβέρνηση, ξυπνάει όνειρα και ελπίδες των ευρωπαϊκών λαών, για εξουσίες που δεν ελέγχονται από επιχειρηματίες, τραπεζίτες και αγορές.

Ήδη στην Ισπανία οι αριστερές δυνάμεις κυριάρχησαν στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές και οι Podemos θα δώσουν μάχη με τον δεξιό Ραχόι, για την εξουσία στις εθνικές εκλογές το Σεπτέμβρη.

Στη Γαλλία, στην Ιταλία, στο Βέλγιο, ακόμα και μέσα στη Γερμανία, οι προοδευτικές πολιτικές δυνάμεις κερδίσουν συνεχώς έδαφος.

Τον δρόμο για το καινούριο στην Ευρώπη ανοίγει η ελληνική κυβέρνηση. Άρα, αυτό το φως πρέπει να σβήσει. Να μην υπάρχει φάρος για τους ευρωπαϊκούς λαούς, που θέλουν την αλλαγή.

«Σκοτώστε την αριστερή κυβέρνηση της Αθήνας». Αυτό είναι το πιο μεγάλο στοίχημα και ο υπέρτατος στόχος όλων αυτών, από Βερολίνο μέχρι Βρυξέλλες και Νέα Υόρκη, που τορπιλίζουν συνεχώς την όποια προσπάθεια μίας συμφωνίας της Ελλάδας με τους δανειστές της.

Για το εύρος της ευρωπαϊκής οικονομίας, τα 10 δισ. ευρώ που χρειάζεται η Ελλάδα για να ξελασπώσει, είναι ασήμαντα, είναι πολύ λίγα λεφτά μπροστά στον κίνδυνο, από ένα ενδεχόμενο Grexit και τις επιπτώσεις του.

Άρα, δεν είναι θέμα οικονομικό, το μαχαίρι που μας έχουν βάλει στο λαιμό. Θέμα πολιτικό είναι, που έχει στόχο την εξόντωση της αριστερής ελληνικής κυβέρνησης.

Το κτήνος θέλει να γλιτώσει τα κεκτημένα του και να μην επιτρέψει την παραμικρή αλλαγή στην Ευρώπη.

Και η Ελλάδα με την κυβέρνησή της σαλπίζει τη μεγάλη ευρωπαϊκή αλλαγή.

Πώς το είχε πει ο Καζαντζάκης; «Ήθελε να ’ναι λεύτερος, σκοτώστε τον».

Σχετικές ειδήσεις