ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Παν.Πρωτάθλημα Ράλλυ Φθιώτιδα: Όλα έτοιμα για τη γιορτή (photos)

Παν.Πρωτάθλημα Ράλλυ Φθιώτιδα: Όλα έτοιμα για τη γιορτή (photos)

Η πόλη της Λαμίας έχει ήδη γεμίσει με ήχους αγωνιστικών αυτοκινήτων και όλα είναι έτοιμα για την εκκίνηση του αγωνιστικού μέρους του 32ου Ράλλυ Φθιώτιδος «Ι ΚΤΕΟ Χαλκιάς».

Με 33 πληρώματα να περνούν από τον σημερινό Τεχνικό Έλεγχο στο χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, η πόλη κινείται πια στους ρυθμούς του 32ου Ράλλυ Φθιώτιδος «Ι ΚΤΕΟ Χαλκιάς». Η διοργάνωση αποτελεί τον 2ο και 3ο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ και διοργανώνεται από την Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας.

Τα πληρώματα αρχικά πραγματοποίησαν αναγνωρίσεις των Ειδικών Διαδρομών, ενώ στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας όπου στεγάζονται ο Χώρος Επισκευών και το Αρχηγείο του αγώνα, πραγματοποιήθηκε ο Τεχνικός και Διοικητικός Έλεγχος.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, στον ασφάλτινο αγώνα, που αποτελεί το 2ο γύρο του Πρωταθλήματος, θα εκκινήσουν 33 πληρώματα, καθώς δεν προσήλθαν οι Αλέξανδρος Χριστοδούλου-Βασίλης Μπασιούκας (Lancia Delta), Απόστολος Σωτηρίου-Πάρης Καστανιώτης (Peugeot 106) και Δημήτρης Γρίβας-Γιάννης Γρίβας (Peugeot 205).

Το αγωνιστικό κομμάτι της πρώτης ημέρας θα ξεκινήσει στις 09:30 το πρωί του Σαββάτου (25/4 / 015) από την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, με τους Λάμπρο Κύρκο-Γιώργο Πολυζώη, που μοιράζονται το Mitsubishi Lancer EVO IX με το Νο.1 στις πόρτες, να έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει την εναρκτήρια Ειδική Διαδρομή του αγώνα, το πρώτο πέρασμα από την Ειδική Διαδρομή «Μπράλος», στις 09:58.

Όμως, την παράσταση στην αυριανή ημέρα κλέβει η Υπερειδική «Άγιος Λουκάς» μέσα στην πόλη της Λαμίας, που διοργανώνεται για πρώτη φορά, θα ξεκινήσει στις 18:03 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Star Κεντρικής Ελλάδας. Εκτός από την ζωντανή μετάδοση από τη συχνότητα του Star Κεντρικής Ελλάδας, όσοι θέλουν θα μπορούν να παρακολουθήσουν στην Υπερειδική και μέσω Internet, στο www.webtv.lamiastar.gr , σε μια προσπάθεια που ανεβάζει τον πήχη σε επίπεδο οργάνωσης και προβολής, έχοντας παράλληλα αγκαλιαστεί από την τοπική κοινωνία.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: PHOTORALLYPRESS

Σχετικές ειδήσεις