ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Honda: Επιστροφή στις πίστες για τον Casey Stoner (photos)

Honda: Επιστροφή στις πίστες για τον Casey Stoner (photos)

Ο δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής των MotoGP Casey Stoner θα πάρει μέρος στον οχτάωρο αγώνα αντοχής της Suzuka (στις 26 Ιουλίου) με την ομάδα MuSASHi RT HARC-PROHonda.

Η Honda και το HRC ανακοίνωσαν πως στον διάσημο αγώνα αντοχής (οχτάωρος) της Suzuka θα πάρει μέρος ο Casey Stoner. Ο 29χρονος Αυστραλός θα οδηγήσει την Honda CBR1000RR Endurance Spec και θα έχει μαζί του τους Micheal Van Der Mark και Takumi Takahashi.

Ο Casey Stoner, θα προσπαθήσει να δώσει στην Honda την έχτη συνεχόμενη νίκη της στη διοργάνωση.

«Όταν οδήγησα τη μοτοσικλέτα μερικούς μήνες πριν, μίλησα με τη Honda για την πιθανότητα να πάρω μέρος στη Suzuka. Πάντα ήθελα να το κάνω και είναι κάτι που δεν σκεφτόμουν όταν αγωνιζόμουν στο MotoGP λόγω του προγράμματος» δήλωσε ο Stoner και πρόσθεσε: «Η μοτοσικλέτα είναι πολύ διαφορετική σε σχέση με MotoGP, αλλά θα είναι νέα πρόκληση και θα έχω την ευκαιρία να δοκιμάσω κάτι νέο σε σχέση με αυτό που έκανα».

Ο Shuhei Nakamoto, αντιπρόεδρος του HRC, έπεισε τελικά τον Stoner να πάρει μέρος σε ένα αγωνιστικό event με τη Honda το 2015.

«Είμαστε ικανοποιημένοι που ο Casey συμφώνησε να πάρει μέρος στον 8ωρο αγώνα με τη Honda. Θα είναι υπέροχο να τον δούμε πάλι στη σέλα της μοτοσικλέτας σε αγωνιστικό περιβάλλον και είμαι σίγουρος ότι θα το διασκεδάσει» δήλωσε ο Nakamoto. «Μαζί με τον van der Mark και τον Takahashi θα δημιουργήσουν μια δυνατή ομάδα για τον αγώνα αντοχής – είμαι ενθουσιασμένος» κατέληξε ο αντιπρόεδρος του HRC.

Σχετικές ειδήσεις