ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Polaris: Η UTVUnderground και ο RJ Anderson παρουσιάζουν το XP1K3 (photos&video)

Polaris: Η UTVUnderground και ο RJ Anderson παρουσιάζουν το XP1K3 (photos&video)

Πριν δύο χρόνια η ομάδα παραγωγής UTV Underground είχε κυκλοφορήσει ένα ασύλληπτο video (με 16.000.000 χτυπήματα) με τον τίτλο XP1K. Η ίδια ομάδα ανάρτησε στο διαδίκτυο την τρίτη του συνέχεια. Πρωταγωνιστής (ξανά) ο 22χρονος RJ Anderson και ένα εξωφρενικά φτιαγμένο Polaris RZR XP Turbo με 1132 κ.εκ. 200 ίππους και τετρακίνηση.

Το πιο γρήγορο Polaris στο πιο θεαματικό video clip. Όταν ο ταχύτερος αναβάτης των ΗΠΑ, στους αγώνες εκτός δρόμου με UTV, RJ Anderson (ξεκίνησε την αγωνιστική του καριέρα στα 14) συνεργάζεται με μία από τις καλύτερες εταιρίες παραγωγής διαφημιστικών ταινιών προκύπτει ένα κλιπ που θα έχει εκατομμύρια «χτυπήματα». Σας θυμίζουμε πως ο RJ Anderson έχει ρεκόρ άλματος με UTV (με μήκος 39.573 μέτρα).

Στην Αμερική τα Utility Terrain Vehicles (οχήματα ανάμεσα σε buggy και «γουρούνες») ή αλλιώς side by side χρησιμοποιούνται τόσο σε αγροτικές εργασίες, όσο και αγώνες εκτός δρόμου. Αυτή τη φορά η ομάδα UTV Undeground επανέρχεται με το XP1K3 - όπως λέει και το όνομά του, είναι το τρίτο video της σειράς με το αδιανόητο RZR XP1K3.

Θεαματικό video επαγγελματίας οδηγός, βαριά τροποποιημένο όχημα. Μην επιχειρήσετε να κάνετε το ίδιο, κινδυνεύει η ζωή σας. Το «XP1K3» είναι πέντε λεπτά με τέρμα γκάζι και θεαματικά περάσματα. Το «κακό» είναι πως ο RJ κάνει τα πάντα να φαίνονται εύκολα. Τόσο που ήμασταν έτοιμοι να πάρουμε ένα UTV Side by side και να κάνουμε το ίδιο. Μέχρι που μάθαμε πως: Το XP1K3 γυρίστηκε σε ένα εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος αλλά και έξι ακόμη τοποθεσίες στο Youngstown, Οχάιο.

Για το σχεδιασμό του φιλμ χρειάστηκε ένας χρόνος ενώ 15 άτομα δούλεψαν (πάνω από ένα μήνα) για να δημιουργήσουν τα εμπόδια και να σχεδιάσουν τη διαδρομή. Τέλος το τηλεοπτικό συνεργείο (40 άτομα) Mad Media πέρασε 14 ημέρες στις τοποθεσίες για τα γυρίσματα.

Σχετικές ειδήσεις