ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Opel: Το ADAM Νικητής για Δεύτερη Συνεχή Χρονιά στα Best Cars 2015

Opel: Το ADAM Νικητής για Δεύτερη Συνεχή Χρονιά στα Best Cars 2015

Περισσότεροι από 112.000 αναγνώστες του περιοδικού Auto Motor und Sport ψήφισαν στα Best Cars το Opel ADAM στην κατηγορία μίνι για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Το Opel ADAM ισχυροποιείται όλο και περισσότερο. Για δεύτερη συνεχή χρονιά, ο πρωταθλητής εξατομίκευσης της Opel κέρδισε το Βραβείο Αναγνωστών του περιοδικού Auto Motor und Sport στη μίνι κατηγορία. Το Opel ADAM έλαβε το 29,8% των ψήφων και κατάφερε να ξεπεράσει ακόμα και το περσινό ποσοστό του 24,2%.

«Το ADAM είναι πραγματικός νικητής,» δήλωσε ο Peter Christian Küspert, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων & Aftersales του Opel Group, στην τελετή απονομής στη Στουτγάρδη. «Και αυτό δεν είναι μόνο η δική μας άποψη. 112.000 αναγνώστες του auto motor und sport από 15 χώρες και 130.000 πελάτες από όλη την Ευρώπη οι οποίοι αποφάσισαν να αγοράσουν το μοδάτο αυτοκίνητό μας αναμφισβήτητα συμφωνούν. Εμείς απλά προσθέσαμε δύο νέα μέλη στην οικογένεια ADAM, το ADAM ROCKS και το σπορ ADAM S.»

Σύμφωνα με τον εκδότη της Motor Presse Stuttgart, 112.471 αναγνώστες συμμετείχαν στην 39η έκδοση του διαγωνισμού Best Cars. Ψήφισαν σε έντεκα κατηγορίες της γενικής κατάταξης και της εισαγόμενης μάρκας, επιλέγοντας από 386 μοντέλα.

Σχετικές ειδήσεις