FUN TIME

Το μυστικό συστατικό που θα κάνει τον καφέ σου καλύτερο

Το μυστικό συστατικό που θα κάνει τον καφέ σου καλύτερο

Όσοι πίνετε γαλλικό καφέ θα ενθουσιαστείτε με τη συμβουλή που δίνει το site kitchn. Αν θέλετε να αποφύγετε τις έξτρα θερμίδες τότε αυτό το κόλπο θα σας ενθουσιάσει.

Ο στόχος είναι να μειώσετε την ποσότητα ζάχαρης που θα βάλετε στον καφέ και άρα να περιορίσετε τις θερμίδες. Πως; Βάζοντας στον καφέ μια μικρή πρέζα αλάτι. Ελάχιστο όμως.
Αυτό θα περιορίσει την πικρίλα του καφέ και άρα θα χρειαστείτε λιγότερη ζάχαρη. Μπορείτε να το βάλετε πριν ρίξετε το ζεστό νερό, ή αφού έχετε φτιάξει τον καφέ, διαλύοντάς το μέσα στο φλιτζάνι. Όλα αυτά βέβαια με την προϋπόθεση ότι δεν έχετε πρόσβλημα με το αλάτι.

Σχετικές ειδήσεις