FUN TIME

Η Σταυρούλα κάνει γιόγκα και τα... σπάει!

Η Σταυρούλα κάνει γιόγκα και τα... σπάει!

Η Σταυρούλα Νησίδου μετά από 17 χρόνια στον τραπεζικό τομέα, αποφάσισε να αλλάξει τρόπο ζωής και φιλοσοφία - Οι φωτογραφίες της δασκάλας της γιόγκα, μιλούν από μόνες τους...

STAVIE KENTRIKI

«Όλα ξεκίνησαν όταν αντιλήφθηκα ότι δεν είχα σωστή αναπνοή σε συνάρτηση με το χορό οπου και έκανα ερασιτεχνικά επι σειρά ετών παράλληλα και με την τότε βασική μου εργασία στον τραπεζικό χώρο. Ενημερώθηκα για το τι ακριβώς προσφέρει αυτή η άσκηση προς όλους, ξεκίνησα τα μαθήματα και κατάλαβα ότι δεν έχει καμία σχέση με ότι διαφημίζεται κατά καιρούς- σε ολο της το φάσμα- περα από το σωματικό» λέει η Σταυρούλα και συμπληρώνει:

«Η γιογκα είναι βίωμα. Εαν δεν την βιώσει ο κάθε ένας προσωπικά δεν μπορεί να έχει άποψη για αυτό που λέγεται γιόγκα. Δεν είναι μόνο άσκηση...Είναι η άσκηση της ψυχής πρώτα και μετά του σώματος. Γι αυτό και θεωρείται βάλσαμο για κάθε ψυχοσωματικο σύμπτωμα».

STAVIE 10
STAVIE 14

Όπως αποκαλύπτει στο Newsbomb.gr η «γιόγκα για μένα είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο το οποίο δεν τελειώνει ποτέ, με την δικια του φιλοσοφία και στάση ζωής και ως δασκάλα αυτό που διδάσκω προσωπικά είναι η σωστή καθοδήγηση του κάθε μαθητή μου, η συνειδητοποίηση της δικιάς του ύπαρξης ώστε να εχει μια αρμονία-ισορροπία και πάνω από όλα μια ανάλαφρη καθημερινοτητα».

STAVIE 9
no 1

Η Σταυρούλα διδάσκει πλέον γιόγκα και όπως λέει είναι «χαμογελαστή και ανήσυχη για όποιους αντέχουν και ... κυκλοθυμική και μοναχική για τους υπόλοιπους».

STAVIE 13

Δείτε την εδώ

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr