FUN TIME

Το ghosting κάποιες και κάποιοι το άντεξαν, τo stashing κανείς

Το ghosting κάποιες και κάποιοι το άντεξαν, τo stashing κανείς

Τι είναι το stashing σε μια σχέση;

Το 2018 υπάρχουν πολλές ταμπέλες για κάθε είδους κακή συμπεριφορά στον κόσμο του dating.

Αρχικά, είχαμε το "ghosting" το οποίο είναι, φυσικά, όταν κάποια/κάποιος που βγαίνεις, εξαφανίζεται ξαφνικά από τη ζωή σου, έτσι απλά. Σαν το φάντασμα.

Μετά, ήρθε το "breadcrumbing", που είναι όταν κάποια/κάποιος σου στέλνει περιστασιακά emoji για να νομίζεις ότι υπάρχει κάτι μεταξύ σας, σε περίπτωση που θα θελήσει κάτι παραπάνω.

Αν έχεις πέσει θύμα των δύο παραπάνω ή αν έχουν πέσει άλλες/ άλλοι, θύμα δικό σου, τότε γνωρίζεις περί τίνους πρόκειται.

Το τελευταίο trend όμως στο dating φαίνεται να είναι ακόμα πιο δυσάρεστο για εκείνον/εκείνη που παίζει το ρόλο του θύματος.

Το "stashing", όπως ονομάζεται αυτή η καινούργια τακτική, είναι όταν εκείνη με την οποία έχεις ερωτική σχέση δεν σε βάζει στη ζωή της. Δεν είναι ερωτευμένη αλλά είσαι «καλύτερος από το τίποτα» και περνάει χρόνο μαζί σου μέχρι να βρει κάποιον άλλο.

Τα σημάδια που μαρτυρούν το «stashing» είναι η απουσία σου από κάθε είδους κοινωνική έξοδο, γνωριμία με φίλους, γονείς και συναδέλφους και φυσικά η απόκρυψη κάθε ίχνους στα social media που θα μαρτυρούσε κάποια πιθανή σύνδεση.