GOSSIP

Σελίν Ντιον: Ντίβα και... επιχειρηματίας

Σελίν Ντιον: Ντίβα και... επιχειρηματίας

Πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα άλμπουμ στα γαλλικά και προετοιμάζει ένα δεύτερο στα αγγλικά, ακολουθώντας μία διπλή καριέρα, ενώ πλέον ακολουθεί έναν νέο τρόπο ζωής μακριά από τα μέσα ενημέρωσης.

Από τον θάνατο του Ρενέ Ανζελίλ, η Σελίν Ντιον είναι μόνη της και πρέπει να διαχειριστεί την αυτοκρατορία που δημιούργησαν μαζί εδώ και 30 χρόνια. Αλλάζοντας την εικόνα και τους συνεργάτες της η Σελίν υποστηρίζει πλήρως τις απαιτήσεις που έχει η ζωή μίας ντίβας και μίας επιχειρηματία.

ΝΤΙΟΝ

Η επιχείρηση της Σελίν Ντιον το 2016 εισέπραξε πάνω από 42 εκατ. δολάρια και είναι η 43η πλουσιότερη γυναίκα των ΗΠΑ, με μία περιουσία 400 εκατ. δολαρίων, την οποία επιβλέπει η τραγουδίστρια μέσω της εταιρείας της, Les Productions Feelings, που δημιούργησε το 1982.

Από τότε που ήταν 18 η Σελίν είναι η παραγωγός των άλμπουμ της, της μουσικής της, διοργανώνει τις εμφανίσεις της, τις παγκόσμιες περιοδείες της, τη διανομή και παράγει δίσκους και για άλλους καλλιτέχνες. Στην επιχείρησή της η σούπερ σταρ έχει εντάξει τον αδελφό της Μάικλ, δύο από τις αδελφές της και τον γιο του Ρενέ από τον προηγούμενο γάμο του Πάτρικ Ανζελίλ.

ΝΤΙΟΝ copy

Την περιουσία της Σελίν διαχειρίζεται ο μάνατζέρ της Άλντο Τζιανπάολο, τον οποίο προσέλαβε ο Ρενέ το 2014. Πέρυσι η τραγουδίστρια για να ικανοποιήσει τόσο το γαλλόφωνο όσο και το αγγλόφωνο κοινό της έκανε δύο διαφορετικές παραστάσεις προσαρμοσμένες σε κάθε κοινό.

Σχετικές ειδήσεις