GOSSIP

«Φτυστός» ο πατέρας του ο γιος του Μελ Γκίμπσον! (pic)

«Φτυστός» ο πατέρας του ο γιος του Μελ Γκίμπσον! (pic)

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από εκείνη την τρυφερή ηλικία είχε αποφασίσει ότι θα ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του στην κινηματογραφική βιομηχανία από τη θέση του σκηνοθέτη.

Είναι ο γιος ενός κινηματογραφικού θρύλου που προσπαθεί να χαράξει τη δική του πορεία στην κινηματογραφική βιομηχανία και η σύγκριση με τον διάσημο πατέρα του θα ακολουθεί για πάντα τον Λούι Γκίμπσον, ο οποίος εκτός όλων των άλλων μοιάζει καταπληκτικά στον Μελ Γκίμπσον.

ΜΕΛ 1

Ο 29χρονος σκηνοθέτης δήλωσε ότι ξέρει πως μοιάζει με τον πατέρα του αλλά θέλει να πιστεύει ότι αποτελεί μία «βελτιωμένη έκδοση». Ο Λούι είναι ένα από τα εννέα παιδιά του Μελ και μετακόμισε στις ΗΠΑ μαζί με τους γονείς του όταν ήταν 8 χρόνων.

ΜΕΛ 2

Σπούδασε κινηματογράφο στο Πανεπιστήμιο Τσάπμαν στην Καλιφόρνια, προτού κάνει το ντεμπούτο του, αυτή τη χρόνια, με την ταινία μεγάλου μήκους Happy Hunting. Ο Λούι συν-σκηνοθέτησε την ταινία τρόμου μαζί με τον καλύτερό του φίλο Τζόι Νιέτς. «Ήθελα να κινηματογραφήσω μόνος μου για να είμαι ο εαυτός μου και νομίζω ότι αν το κάνω αυτό ο κόσμος θα δει το τι αξίζω», δήλωσε ο Λούι στην «The Daily Telegraph», εξηγώντας τους λόγους που στην ταινία δεν συμμετέχει η εταιρεία παραγωγής του πατέρα του.

μελ

Σχετικές ειδήσεις