GOSSIP

Γιάννης Βαρδής: Μιλά για το πώς περνάει στην καραντίνα μέσα από το στούντιο του μπαμπά του

Γιάννης Βαρδής: Μιλά για το πώς περνάει στην καραντίνα μέσα από το στούντιο του μπαμπά του

Ο Γιάννης Βαρδής μένει σπίτι με τη σύζυγό του, Νατάσα Σκαφίδα, και τα δύο παιδιά τους.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου ήταν ο Γιάννης Βαρδής.

Ο τραγουδιστής μίλησε, μέσω Skype, από το στούντιο που έγραφε μουσική ο πατέρας του, Αντώνης Βαρδής. Μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου του ζήτησε να γυρίσει την κάμερα και να δείξει τον χώρο που περνούσε την ώρα του ο αείμνηστος τραγουδιστής και μουσικοσυνθέτης, γράφοντας τραγούδια που έχουν σημαδέψει την ελληνική δισκογραφία.

Ο Γιάννης Βαρδής μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου για το πως περνάει τον χρόνο του μέσα στο σπίτι με την οικογένεια του και τόνισε ότι δεν έχουν αλλάξει πολλά στην καθημερινότητα τους, καθώς με τη σύζυγό του Νατάσα Σκαφίδα, μεγαλώνουν δύο παιδιά, την τετράχρονη Κατερίνα και τον Αντώνη Βαρδή junior που είναι μόλις 10 μηνών.

«Είμαστε όλοι καλά, δεν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα για εμάς, εννοώ για πριν τον ιό και τώρα. Ήμασταν και είμαστε στο σπίτι λόγω του μωρού. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Το μωρό θέλει προσοχή και επειδή υπήρχαν και οι ανάγκες του μεγαλύτερου παιδιού, έχουμε μείνει αρκετά μέσα», ανέφερε αρχικά.

Όσο για το πως έχουν εξηγήσει τον εγκλεισμό λόγω του κορονοϊού στην τετράχρονη κόρη τους σχολίασε: «Της έχουμε πει την αλήθεια. Δηλαδή ότι δε μπορούμε για ένα διάστημα να βγούμε έξω, ότι έχουν σταματήσει τα σχολεία και πως όλα τα παιδάκια και οι γονείς είναι μαζί στο σπίτι».



Δείτε στο video τι άλλο είπε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ο Γιάννης Βαρδής:



Πηγή: Gossip-tv.gr