GOSSIP

Λεονάρντο ντι Κάπριο: Οι φήμες για τη σχέση με το 19χρονο μοντέλο - Πήρε «φωτιά» το Twitter

Λεονάρντο ντι Κάπριο: Οι φήμες για τη σχέση με το 19χρονο μοντέλο - Πήρε «φωτιά» το Twitter
AP

Η φημολογούμενη σχέση του Λεονάρντο ντι Κάπριο με το 19χρονο μοντέλο, Eden Polani έβαλε «φωτιά» στο Twitter, το οποίο δεν μπορεί να πιστέψει τη διαφορά ηλικίας που έχουν

Οργιάζουν οι φήμες για το νέο ειδύλλιο του Hollywood του Λεονάρντο Ντι Κάπριο με τo εντυπωσιακό μοντέλο Eden Polani που είναι μόλις 19 ετών. Πηγή κοντά στον 48χρονο ηθοποιό του «Don't Look Up» και τη νεαρή καλλονή είπε στη Νew York Post ότι δεν υπάρχει «καμία απολύτως αλήθεια» γύρω από τις ρομαντικές φήμες που κυκλοφορούν μετά τη φωτογραφία τους δίπλα-δίπλα σε ένα πάρτι στο Λος Άντζελες.

Το γεγονός ότι κάποιος διάσημος κάθεται δίπλα σε κάποιον και απολαμβάνει την παρέα του δε σημαίνει οτι βγαίνει μαζί του τόνισε με νόημα, άνθρωπος κοντά στον αστέρα του Χόλιγουντ. Η διάψευση ήρθε καθώς ο πρωταγωνιστής του «Λύκου της Wall Street», ο οποίος είναι διαβόητος μόνο για τις σχέσεις του με γυναίκες κάτω των 25 ετών επικρίθηκε στα social media για τη φερόμενη σχέση του με την Polani.

Το μοντέλο γεννήθηκε έξι χρόνια μετά την κυκλοφορία της ταινίας του «Tιτανικού» το 1997. «Η κοπέλα του Λεονάρντο Ντι Κάπριο είναι τόσο νέα που η εμπειρία της στο γυμνάσιο διακόπηκε από την COVID-19», έγραψε ένας χρήστης του Twitter τη Δευτέρα. «Ο 48χρονος Λεονάρντο Ντι Κάπριο επιμένει ότι όλα είναι υπέροχα ανάμεσα σε αυτόν και τη 19χρονη φίλη του προσθέτοντας: «Το μόνο πράγμα που είναι δύσκολο είναι όταν πρέπει να μιλήσει μαζί της», έγραψε ένας άλλος κριτικός.

Ο «Λίο» έχει γίνει πρωτοσέλιδο για τα ραντεβού του με πολύ νεότερα του μοντέλα.
«Σταμάτα να κάνεις αστεία όταν ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο που είναι σχεδόν 50 βγαίνει με κυριολεκτικά έφηβες και άρχισε να τον αποκαλείς όπως πραγματικά είναι, ένα αρπακτικό», σχολίασε άλλος.

Πήρε «φωτιά» το Twitter για τη διαφορά ηλικίας

Όπως ήταν αναμενόμενο το φαινομενικά ειδύλλιο σχολιάστηκε έντονα από τους χρήστες του Twitter διεθνώς οι οποίοι απορούσαν για τη μεγάλη διαφορά ηλικίας που έχουν.