GOSSIP

Ιωάννα Τούνη: Η αντίδραση για τον έλεγχο παραπλάνησης των influencers – «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»

Ιωάννα Τούνη: Η αντίδραση για τον έλεγχο παραπλάνησης των influencers – «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»

Ιωάννα Τούνη: Η αντίδρασή της όταν τη ρώτησαν για τον έλεγχο παραπλάνησης καταναλωτών από influencers

Η Ιωάννα Τούνη σε δηλώσεις που παραχώρησε ρωτήθηκε για τον ευρωπαϊκό έλεγχο που έγινε σε influencers, στο πλαίσιο του οποίου εξετάζονται και 20 Έλληνες, για τις εμπορικές τους δραστηριότητες στα social media.

Η instagrammer και επιχειρηματίας μιλώντας στην κάμερα του Alpha φάνηκε να μην γνωρίζει κάτι για το παραπάνω, απαντώντας με ερώτηση στη ρεπόρτερ. «Παραπλάνηση γιατί; Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς; Παραπλανούμε για ποιον λόγο;», της είπε.

Στη συνέχεια, η Ιωάννα Τούνη, που διατηρεί έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στο ελληνικό Instagram, απάντησε για το πώς γίνονται από τη δική της την πλευρά, οι εμπορικές δραστηριότητες και οι διαφημίσεις στην πλατφόρμα.

«Οι εμπορικές δραστηριότητες τιμολογούνται, φορολογούνται, δεν καταλαβαίνω τώρα το κομμάτι της παραπλάνησης, αλλά με πιάνεις και αδιάβαστη, δεν ενημερώθηκα για όλο αυτό, δεν ξέρω», ανέφερε.

Τέλος, η Ιωάννα Τούνη κλήθηκε να απαντήσει και στο αν θα έχει κάποιο ρόλο στο νέο ριάλιτι παρουσιαστών TV Queen, όπου και ανέφερε ότι: «Υπήρξε κάποια πρόταση, δεν ξέρω παιδιά, ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος με το μωρό, θα δούμε».