GOSSIP

Κέιτ Μπλάνσετ- Αλεκ Μπάλντουιν: τι λένε για την κακοποίηση της Ντίλαν;

Κέιτ Μπλάνσετ- Αλεκ Μπάλντουιν: τι λένε για την κακοποίηση της Ντίλαν;

Κέιτ Μπλάνσετ και Αλεκ Μπάλντουιν απάντησαν με τον τρόπο τους στους ισχυρισμούς της θετής κόρης του Γούντι Άλεν για την κακοποίησή της από τον πατέρα της και την προτροπή της να πάρει επιτέλους, θέση το Χόλιγουντ


«Κι αν ήταν το παιδί σου, Κέιτ Μπλάνσετ;», γράφει στην επιστολή – καταγγελία της η κόρη του σκηνοθέτη, αναφερόμενη ευθέως στην πρωταγωνίστρια της τελευταίας ταινίας του Γούντι Αλεν


Όταν λοιπόν ρωτήθηκε η Μπλάνσετ απάντησε διπλωματικά: «είναι προφανές ότι είναι μία παλιά και επώδυνη κατάσταση για την οικογένεια και ελπίζω ότι θα βρουν έναν τρόπο επίλυσης του προβλήματος και γαλήνη».


Λιγότερο... ψύχραιμος ήταν ο Αλεκ Μπάλντουιν, που βγήκε εκτός εαυτού στα social media μετά από «βροχή» μηνυμάτων από θαυμαστές του.
«Τι στο δι*ολο δεν πάει καλά μαζί σας; Νομίζετε ότι όλοι πρέπει να σχολιάζουμε και να παίρνουμε θέση πάνω σε μία τόσο ιδιωτική οικογενειακή κρίση; Κάνετε λάθος, αν νομίζετε ότι υπάρχει χώρος για μένα ή για οποιονδήποτε άλλο σ' αυτό το αυστηρά οικογενειακό ζήτημα», έγραψε στο Twitter του ο ηθοποιός.