GOSSIP

Σάλος στην Αχαΐα: Γνωστός κοσμικός διοργανώνει... τραπέζια και «ξεχνάει» να πληρώσει

Σάλος στην Αχαΐα: Γνωστός κοσμικός διοργανώνει... τραπέζια και «ξεχνάει» να πληρώσει

Ποιος είναι ο «Mr Τζάμπας» - Έχει βουίξει όλη η Αχαία με τα καμώματά του - Κοσμικός, κερνάει τραπέζια σε επώνυμες παρέες και ξεχνάει να τα πληρώσει, αφού τα χρέη του σε Οργανισμούς Ασφάλισης και σε επιχειρήσεις της περιοχής είναι ιλιγγιώδη.

Παρόλα αυτά, παριστάνει τον «κοσμικό» και τον μεγαλοπράγοντα της περιοχής, δηλώνοντας εκπρόσωπος μεγάλης Ομοσπονδίας, προσπαθώντας να τραβήξει για ακόμα μία φορά τις ψήφους εκπροσώπων Τοπικού Συλλόγου, και μετά να τους αδειάσει για ακόμα μία φορά, όπως και στο παρελθόν. Πρόσφατα κατήλθε υποψήφιος σε παραλιακό σύλλογο, όπου η μεγάλη αγάπη των ψηφοφόρων του, τον κατέταξαν στην τελευταία θέση του αναπληρωματικού εκτός Δ.Σ.

Μεγάλο του χόμπι είναι το μίξερ προσώπων και συλλόγων, σε βαθμό να ''πλακώνονται'' μεταξύ τους, τα μέλη των διοικήσεων των Συλλόγων, εκμεταλλευόμενος καταστάσεις προς όφελος του, με στόχο την αποκατάσταση παλαιών φίλων, τους οποίους και εξέθεσε κατά το παρελθόν, με τον ίδιο να εμφανίζεται ατάραχος σα να μην συμβαίνει τίποτα και υπερασπιστής πάντα του δικαίου, ενώ στην πραγματικότητα είναι ο ενορχηστρωτής όλων αυτών των απρόσμενων καταστάσεων, με αποτέλεσμα να τον φοβούνται όλοι και να μην τον θέλει πλέον κανείς κοντά του.

Από τη άλλη ακούγεται ότι έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος στα σούπερ μάρκετ, με τις πωλήτριες να τον παρακολουθούν στενά, κυρίως στα βιολογικά και καλλυντικά προϊόντα, ώστε να τον αποτρέψουν σε ακόμα μία ''βούτα'' προς ικανοποίηση του και σε μία των περιπτώσεων να ειδοποιείται η Αστυνομία, σε κεντρικό πολυκατάστημα! Εκτός των άλλων... είναι και κλεπτομανής!

Σε άλλη εκδοχή ακούγεται ότι έχει γίνει η σκιά των φωτορεπόρτερ καθώς αρέσκεται σε πλειάδα φωτογραφιών με το ψεύτικο χαμόγελο «τζοκόντα» που έχει, και την περιοχή όλη να γελά, ενώ σε κοσμικές, κοινωνικές και επίσημες εκδηλώσεις στήνεται πιο μπροστά και από τον Δήμαρχο μη έχοντας, οποιοδήποτε αρμοδιότητα ή αξίωμα...! Όλα αυτά έχουν γίνει αντικείμενο πολλών συζητήσεων. Και το «κράξιμο» πάει σύννεφο!

Πηγή: dete.gr