ΠΑΙΔΙ

Τι δώρο θα πάρεις στο βαφτιστήρι;

Τι δώρο θα πάρεις στο βαφτιστήρι;

Η ίδια ερώτηση κάθε χρόνο. Το βαφτιστήρι μεγαλώνει και εσύ έχεις δοκιμάσει τα πάντα: Ρούχα, παιχνίδια και φυσικά... παπούτσια.

Ποιο είναι, λοιπόν, το δώρο που θα φέρει το χαμόγελο στα χείλη του και θα σε αναδείξει στον καλύτερο νονό της φετινής χρονιάς;

Συγκεντρώσαμε τα πιο οικονομικά αλλά και χρήσιμα γκατζετάκια για να διαλέξεις ανάλογα με το πορτοφόλι σου!

Τάμπλετ για εύκολο σερφάρισμα στο ίντερνετ

table

Το Visconte V έχει άπειρες δυνατότητες και διαθέτει επιδόσεις που θα ζηλέψουν ακόμα και οι φανατικοί gamers. Εκτός όμως από το να παίζει μπορεί και διαβάζει τα αγαπημένα του βιβλία! Κοστίζει μόνο 199,00 ευρώ.

Ηλεκτρική κιθάρα για να «τζαμάρει» ασταμάτητα

kithara

Αν το πνευματικό σου παιδί ονειρεύεται να γίνει ένας μικρός ροκ σταρ, η καλύτερη έκπληξη που μπορείς να του κάνεις, είναι να του χαρίσεις μία μοναδική ηλεκτρική κιθάρα. Έτσι, θα του δώσεις την ευκαιρία να εκφράσει το ταλέντο του! Με μόλις 109,00 ευρώ «καθάρισες»!

Walkie Talkie Set για να επικοινωνείτε καλύτερα

walkiw

Στη δική μας εποχή φτιάχναμε αυτοσχέδια walkie talkie με πλαστικά ποτήρια… Από τότε η τεχνολογία προχώρησε και τώρα τα παιδιά μπορούν να απολαμβάνουν όλα όσα τους προσφέρει. Αν αναζητάς ένα πιο οικονομικό δώρο τότε ένα Walkie Talkie Set είναι καλή λύση καθώς κοστίζει μόλις 29,13 ευρώ! Ιδανική επιλογή, ειδικά εάν το βαφτιστήρι έχει αδερφάκι. Over!

Ένα δώρο για παιδιά που αγαπούν την περιπέτεια

oplo

Ποιο παιδί δεν λατρεύει τη δράση; Το Belt Blaster Gun είναι το καλύτερο αυτόματο όπλο που εκτοξεύει βελάκια! Δεν χρειάζεται να ανησυχείς καθώς δεν πρόκειται να καταστρέψει το σπίτι σου και αυτό γιατί είναι ιδανικό για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Διαθέτει 30 βελάκια, δεν χρειάζεται μπαταρίες και κοστίζει μόλις 26,50 ευρώ.

Φέτος, ξεμπέρδεψε εύκολα και γρήγορα με τα πασχαλινά δώρα, κάνοντας online τις αγορές σου!