ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

H αυτοβιογραφία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς κυκλοφορεί στην Ελλάδα

Μπρίτνεϊ Σπίαρς
H αυτοβιογραφία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, έχει τίτλο: «Η Γυναίκα Μέσα μου»
AP

Η 300 σελίδων αυτοβιογραφία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 13 Νοεμβρίου.

H αυτοβιογραφία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, με τίτλο: «Η Γυναίκα Μέσα μου» κυκλοφορεί στην Ελλάδα στις 13 Νοεμβρίου.

Πρόκειται για μια γενναία και εντυπωσιακά συγκινητική αφήγηση για την ελευθερία, τη διασημότητα, τη μητρότητα, την επιβίωση, την εμπιστοσύνη και την ελπίδα. Γραμμένο με ειλικρίνεια και χιούμορ, το συγκλονιστικό βιβλίο της τραγουδίστριας φωτίζει τη δύναμη του έρωτα και της μουσικής- και πόσο σημαντικό είναι να μπορεί μια γυναίκα να πει επιτέλους την ιστορία της, με τους δικούς της όρους.

Τον Ιούνιο του 2021, ολόκληρος ο κόσμος παρακολούθησε την Μπρίτνεϊ Σπίαρς να μιλάει δημόσια στο δικαστήριο. Ο αντίκτυπος της δημόσιας φωνής της —της αλήθειας της— ήταν αδιαμφισβήτητος και άλλαξε την πορεία της ζωής της και τη ζωή αναρίθμητων άλλων.

«Η Γυναίκα Μέσα μου» αποκαλύπτει για πρώτη φορά το απίστευτο ταξίδι της — και τη δύναμη που βρίσκεται βαθιά μέσα σε μια από μεγαλύτερες περφόρμερ στην ιστορία της ποπ μουσικής.

Γραμμένη με αξιοπρόσεκτη ειλικρίνεια και χιούμορ, η ρηξικέλευθη αυτοβιογραφία της Σπίαρς φωτίζει την ακατάβλητη δύναμη της μουσικής και του έρωτα — και πόσο σημαντικό είναι να μπορεί μια γυναίκα να πει επιτέλους την ιστορία της, με τους δικούς της όρους.

η αυτοβιογραφία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς


Το βιβλίο έγινε best seller πριν ακόμη κυκλοφορήσει, ενώ από την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του κατάφερε να σκαρφαλώσει στο #1 των ευπώλητων βιβλίων στις ΗΠΑ (NYT), αλλά και στο #1 των ευπώλητων σε Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστραλία, Ιταλία, Ισπανία, Ολλανδία, Γερμανία (Spiegel), Βραζιλία, Γαλλία, Δανία, Πορτογαλία, Σουηδία, Μεξικό κα.

Η αυτοβιογραφία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς «Η Γυναίκα Μέσα μου», κυκλοφορεί στις 13 Νοεμβρίου 2023 από την AΘens Bookstore Publications. Την μετάφραση του βιβλίου έχουν κάνει η Χρύσσα Φραγκιαδάκη και ο Τάκης Δρεπανιώτης και την επιμέλεια η Όλια Αποστολοπούλου.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, είδωλο της ποπ, κάτοχος πολλών πλατινένιων δίσκων και βραβευμένη με Grammy, είναι από τις πιο επιτυχημένες και λατρεμένες περφόρμερ στην ιστορία της μουσικής, έχοντας πουλήσει παγκοσμίως περισσότερα από 100 εκατομμύρια δίσκους. Το περιοδικό Time την κατέταξε το 2021 στον κατάλογό του με τους Πιο Επιδραστικούς Ανθρώπους. Το άλμπουμ Blackout της Σπίαρς εντάχθηκε το 2012 στη Βιβλιοθήκη και τα Αρχεία του Rock & Roll Hall of Fame. Ζει στο Λος Άντζελες, στην Καλιφόρνια.

«Όταν ήμουν μικρή, περπατούσα ώρες ολόκληρες μόνη μου στο σιωπηλό δάσος, πίσω από το σπίτι μου στη Λουιζιάνα, τραγουδώντας… Στην επιστροφή μου, ακολουθούσα ένα δρομάκι που περνούσε από το σπίτι των γειτόνων μας, μέσα από μια φροντισμένη αυλή και δίπλα από μια πισίνα. Είχαν έναν βραχόκηπο γεμάτο με μικρά, λεία βότσαλα που παγίδευαν τη θερμότητα και έμεναν ζεστά, έτσι που το άγγιγμά τους μού άφηνε μια πολύ ευχάριστη αίσθηση. Ξάπλωνα πάνω τους και κοίταζα τον ουρανό, νιώθοντας τη ζέστη από κάτω και από πάνω μου, και σκεφτόμουν: Μπορώ να πάρω τον δικό μου δρόμο στη ζωή. Μπορώ να κάνω πραγματικότητα τα όνειρά μου».

Διαβάστε επίσης

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Σπάει» ρεκόρ η αυτοβιογραφία της μέσα σε λίγες ώρες - «Σας αγαπώ όλους»

Mπρίτνεϊ Σπίαρς: «Με παρουσίαζαν σαν αιώνια πάρθενα» - Το παιχνίδι της δημοσιότητας

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Οκτώ συγκλονιστικές αποκαλύψεις απο τη βιογραφία της - «Ένιωθα άρρωστη για χρόνια»