ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ρενέ Ζελβέγκερ και Χιου Γκραντ ενώνονται ξανά για το ««Bridget Jones 4»

Χιου Γκραντ και Ρενέ Ζελβέγκερ
Χιου Γκραντ και Ρενέ Ζελβέγκερ
RJ Capak/WireImage Getty Images

Η νέα ταινία Bridget Jones αναμένεται να κυκλοφορήσει ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου του 2025

H Ρενέ Ζελβέγκερ επιστρέφει στο ρόλο της Bridget Jones για τέταρτη φορά έχοντας μάλιστα στο πλευρό της και τον Χιου Γκραντ στο ρόλο του γοητευτικού «Ντάνιελ Κλίβερ» .

Η νέα ταινία με τίτλο «Bridget Jones: Mad About the Boy» επιβεβαιώνει τις φήμες που κυκλοφορούσαν επί μήνες και ξεκινάει γυρίσματα το καλοκαίρι στο Λονδίνο, σύμφωνα με το Variety.

Η νέα παραγωγή της Universal Pictures και του Working Title, θα είναι προσαρμογή του ομότιτλου μυθιστορήματος με τις μεγαλύτερες πωλήσεις της Έλεν Φίλντινγκ που κυκλοφόρησε το 2013.

Το καστ της ταινίας «Mad About the Boy» συμπληρώνει η βραβευμένη με Όσκαρ Έμμα Τόμσον και οι Τσιούετελ Έτζιοφορ και Λίο Γούνταλ, χωρίς ωστόσο τον Κόλιν Φερθ.

Για πρώτη φορά στη σκηνοθετική καρέκλα θα βρίσκεται άνδρας και μάλιστα ο Μίχαελ Μόρις παίρνοντας τη σκυτάλη από τις Σάρον Μαγκουάιρ και Μπίμπαν Κίντρον σε σενάριο που έγραψε η Φίλντινγκ.

Σημειώνεται ότι «Το Ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς» γνώρισε τεράστια επιτυχία μετά την κυκλοφορία του το 2001 ενώ χάρισε στη Ζελβέγκερ την πρώτη της υποψηφιότητα για Όσκαρ. Συνολικά το κινηματογραφικό franchise έχει εισπράξει 760 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου του 2025.

Διαβάστε επίσης

«Friends»: Στο σφυρί σενάριο της σειράς υπογεγραμμένο από τους πρωταγωνιστές

Κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο πρώτο τρέιλερ της ταινίας «Joker: Folie à Deux»

Mάργκοτ Ρόμπι: Με νέο look για τις ανάγκες νέας ταινίας