SEX

Έμεινε μόνο με τα εσώρουχά της και «κέρδισε» εκατομμύρια... (video+photos)

Έμεινε μόνο με τα εσώρουχά της και «κέρδισε» εκατομμύρια... (video+photos)

Στο δρόμο των αποκαλύψεων, της πρόκλησης, αλλά και της επιτυχίας (τουλάχιστον της οικονομικής) βαβίζει η μικρότερη αδερφή της οικογένειας των Καρντάσιανς.

Η 19χρονη Kylie Jenner που δεν θυμίζει σε τίποτα (θα μπορούσες να πεις και εμφανισιακά) το ντροπαλό κορίτσι του ριάλιτι «Keeping Up With The Kardashians», αφού έγινε φίλη με το νυστέρι του χειρουργού - έχοντας ξαπλώσει αρκετές φορές στο κρεβάτι του, παρά το νεαρό της ηλικίας της – διαφημίζει τώρα το έργο του, αναστατώνοντας τον ανδρικό πληθυσμό.

Φορώντας ένα μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι που αναδεικνύει τις πλούσιες -αλά… Κιμ (τυχαίο;)- καμπύλες της , η Kylie ποζάρει με σέξι διάθεση στο φακό και παράλληλα προωθεί τις σκιές, τα eye liners και τα make up που φέρουν την υπογραφή της (πάλι κάτι θυμίζει αυτό).

jenner

Και όλα αυτά λίγες ημέρες αφότου προκάλεσε αντιδράσεις με το πλούσιο μπούστο της! Δείτε ΕΔΩ γιατί.

Όπως και να έχει, η 19χρονη που μάλλον αγαπά τις ημίγυμνες φωτογραφίες πιο πολύ και από την Κιμ δεν μπόρεσε να αντισταθεί και μοιράστηκε επίσης ένα προκλητικό βίντεο με τους διαδικτυακούς της φίλους. Έχει ήδη πάνω από 6 εκατομμύρια views...

A video posted by King Kylie (@kyliejenner) on Aug 31, 2016 at 2:18pm PDT

Σχετικές ειδήσεις