ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Cardlink: Νέα υπηρεσία για άμεσες συναλλαγές με κάρτα

Cardlink: Νέα υπηρεσία για άμεσες συναλλαγές με κάρτα

Την ευέλικτη διαδικασία προμήθειας POS τερματικού για επιχειρήσεις, χωρίς να προαπαιτείται επίσκεψη σε κατάστημα τράπεζας ανακοίνωσε η Cardlink, η οποία λειτουργεί το μεγαλύτερο δίκτυο ερματικών POS για πραγματοποίηση συναλλαγών με κάρτες στην Ελλάδα. Μοναδική προϋπόθεση για την απόκτηση των προϊόντων POS4all by Cardlink αποτελεί η ύπαρξη λογαριασμού επιχείρησης σε μία από τις συνεργαζόμενες τράπεζες.

Μάλιστα, η διεκπεραίωση της διαδικασίας μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά και χωρίς τη φυσική παρουσία σε τράπεζα. Η πρώτη κίνηση είναι η επίσκεψη στην ιστοσελίδα cardlink.gr/Pos4all, με τους ιθύνοντες της επιχείρησης να επιλέγουν στη συνέχεια τράπεζα και υπάρχοντα λογαριασμό (ΙΒΑΝ). Μετά επιλέγουν τον τύπο του τερματισκού (νέο ή ανακατασκευασμένο), συμπληρώνουν online την αίτηση για σχετική σύμβαση, ενώ τέλος γίνεται η επιλογή τρόπου πληρωμής (μέσω κάρτας, μέσω web banking, με αντικαταβολή).

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την απόκτηση του προϊόντος POS4all by Cardlink η επιχείρηση προχωρά σε αγορά ή μίσθωση τερματικού (αναλόγως τύπου). Η αποστολή του γίνεται μέσω courier ενώ η εγκατάστασή του γίνεται εύκολα, ακολουθώντας τις οδηγίες που περιλαμβάνονται στη συσκευασία του προϊόντος.