ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η νέα έκδοση του SAMSUNG Galaxy J5 στον ΓΕΡΜΑΝΟ

Η νέα έκδοση του SAMSUNG Galaxy J5 στον ΓΕΡΜΑΝΟ

Το νέο 4G+ Smartphone SAMSUNG Galaxy J5 (2017), η εξέλιξη του best seller SAMSUNG Galaxy J5 (2016) που ενθουσίασε το κοινό με τις επιδόσεις και την κομψότητά του, φέρνουν στους πελάτες τους τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Με μοναδικό design και εμπλουτισμένες λειτουργίες, το νέο SAMSUNG Galaxy J5 (2017), ήρθε για να δώσει νέα πνοή στην καθημερινότητα. Διαθέτει καινοτόμο σχεδιασμό και ενιαίο μεταλλικό σώμα με γυαλί 2.5D, κυρτές άκρες στο πίσω μέρος, αλλά και Super AMOLED HD οθόνη αφής 5.2 ιντσών με εκπληκτική ποιότητα εικόνας.

galaxy

Συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι του προκατόχου του, αποτελεί η εμπρόσθια κάμερα 13MP που συνοδεύεται από LED Flash, αλλά και η λειτουργία Selfie Flash που δίνει ακόμα πιο φωτεινές φωτογραφίες, ειδικά σε συνθήκες πολύ χαμηλού φωτισμού. Το SAMSUNG Galaxy J5 (2017) είναι εξοπλισμένο με ενσωματωμένο αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος και υψηλής ασφάλειας αναγνώριση βιομετρικών δεδομένων, προσφέροντας κορυφαία προστασία των προσωπικών δεδομένων. Διαθέτει, επίσης, ισχυρό οκταπύρινο επεξεργαστή, αλλά και μνήμη RAM 2GB για ταυτόχρονη διαχείριση εφαρμογών και λειτουργιών.

kinito2

Οι καταναλωτές θα βρουν στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και στο www.germanos.gr το SAMSUNG Galaxy J5 (2017) σε μαύρο, ασημί και χρυσό στα 289€ , φθηνότερα στα προγράμματα κινητής COSMOTE ή σε 12 άτοκες δόσεις των 24,08€/μήνα. Με κάθε αγορά του νέου SAMSUNG Galaxy J5 (2017) από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ οι καταναλωτές αποκτούν δωρεάν 1GB Mobile Internet για σερφάρισμα με την COSMOTE Prepaid Mastercard και παράλληλα επωφελούνται από την προσφορά 1 χρόνου επέκτασης εργοστασιακής εγγύησης αξίας 39€, 5% έκπτωση στο πρώτο εκτός εγγύησης service , αλλά και άμεση αντικατάσταση συσκευής για 2 μήνες.

Στον ΓΕΡΜΑΝΟ οι καταναλωτές θα βρουν διαθέσιμους τους Tech Experts, τους εξειδικευμένους συμβούλους τεχνολογίας για να τους σετάρουν το νέο τους Smartphone και να το συγχρονίσουν με τις υπόλοιπες «έξυπνες» συσκευές τους. Επίσης, μπορούν να το συνδυάσουν με το αξεσουάρ που τους ταιριάζει, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία.