ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Πώς από το smartphone σου θα δεις τις πωλήσεις και τα αποθέματα της επιχείρησης σου!

Πώς από το smartphone σου θα δεις τις πωλήσεις και τα αποθέματα της επιχείρησης σου!

Ο ανταγωνισμός σε όλους τους κλάδους της οικονομίας είναι περισσότερο έντονος από ποτέ.

Οι πωλήσεις δεν είναι εύκολες, τα έξοδα «τρέχουν» και το κυριότερο πρόβλημα είναι πως δεν μπορείς να τα παρακολουθήσεις, ούτε καν να τα μειώσεις. Για τους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων, η κατάσταση είναι ακόμη πιο δύσκολη, δεδομένου ότι δεν έχουν τις δυνατότητες των μεγάλων αλυσίδων όσον αφορά στην απόκτηση των εργαλείων εκείνων που θα τους επιτρέψουν να είναι περισσότερο ανταγωνιστικές.

Όμως αυτό πλέον δεν ισχύει, δεδομένου ότι στην εποχή του Διαδικτύου και των smartphones, δεν χρειάζεσαι παρά μία καλή και προσιτή λύση, προκειμένου να έχεις μία σειρά από δυνατότητες που θα σου επιτρέψουν να μειώσεις το κόστος σου, να έχεις εικόνα της αποθήκης και των αποθεμάτων σου σε πραγματικό χρόνο και να ξέρεις ανά πάσα στιγμή τι αγοράζουν οι πελάτες σου. Και επιπλέον όλα αυτά είναι εφικτό να μπορείς να τα δεις όχι μέσα από ένα πανάκριβο υπολογιστή ή κάποια ειδική συσκευή, αλλά μέσα από το smartphone σου!

Οι δυνατότητες που προσφέρονται πλέον, ακόμη και στις πιο μικρές επιχειρήσεις, είναι εντυπωσιακές: Παρακολούθηση εσόδων, δαπανών, αποθεμάτων, εικόνα αποθήκης, δημιουργία προγράμματος πιστότητας, σύνδεση με POS για συναλλαγές με κάρτες κ.ά. Και όλα αυτά να είναι προσβάσιμα μέσω ενός smartphone με δυνατότητα σύνδεσης στο Διαδίκτυο. Όσον αφορά στο κόστος, είναι αρκετά χαμηλό, δεδομένου ότι δεν υπάρχει αρχικό κόστος εγκατάστασης και το μόνο που καλείται να πληρώσει η επιχείρηση είναι μία μηνιαία συνδρομή.

123

Υπάρχουν τέτοιες λύσεις στην Ελλάδα; Και όμως υπάρχουν είναι η απάντηση, με ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα να είναι το Q-Zone, μία λύση της Info Quest Technologies, μία εκ των κορυφαίων εταιρειών στο χώρο των ψηφιακών τεχνολογιών στην Ελλάδα.

Το Q-Zone είναι μία ολοκληρωμένη, συνδρομητική εφαρμογή εμπορικής διαχείρισης, εύκολη στην υλοποίηση και τη χρήση της, που προσφέρει μία σειρά από καινοτομίες, οι οποίες θα επιτρέψουν σε μία επιχείρηση -οποιουδήποτε μεγέθους- να αξιοποιήσει τα οφέλη της ψηφιακής εποχής. Το Q-Zone, αξιοποιώντας τις δυνατότητες του cloud, είναι προσβάσιμο από οποιαδήποτε συσκευή, ενώ είναι εξαιρετικά οικονομικό καθώς δεν υπάρχει αρχικό κόστος εγκατάστασης, ενώ η μηνιαία συνδρομή κινείται σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα, με την Info Quest Technologies να προσφέρει τη δυνατότητα για ένα μήνα δωρεάν δοκιμής.

Η συγκεκριμένη εφαρμογή χρησιμοποιείται ήδη από αρκετές ελληνικές επιχειρήσεις, οι οποίες βλέπουν τα σημαντικά οφέλη του. «Σε σχέση με το κόστος του, τα οφέλη είναι εξαιρετικά πολλά και σημαντικά, ενώ όπου χρειάστηκε η υποστήριξη που είχαμε ήταν ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου» σημειώνει η Μαρία Λάγιου, ιδιοκτήτρια της ΛΑΓΙΟΥ SUPER MARKET, η οποία χρησιμοποιεί ήδη το Q-Zone.

Μεταξύ άλλων, το Q-Zone προσφέρει:

• Λειτουργία με μηνιαία συνδρομή, ανά ταμείο και υποκατάστημα με πολύ χαμηλό κόστος
• Πολύ απλή υλοποίηση και εύκολη χρήση
• Χωρίς απαιτήσεις εγκατάστασης
• Δυνατότητα για έλεγχο και πρόσβαση στα δεδομένα της επιχείρησης οποιαδήποτε στιγμή, μέσω του κινητού/tablet/υπολογιστή
• Υποστήριξη κεντρικής διαχείρισης αποθήκης
• Πολλαπλές δυνατότητες διαχείρισης πελατών
• Δυνατότητα επιβράβευσης πελατών/εφαρμογή loyalty
• Πλήθος αναφορών (reporting)
• Διασύνδεση με POS πιστωτικών καρτών
• Online και Offline λειτουργία

Σημειωτέον πως το Q-Zone διαθέτει τα απαραίτητα διαπιστευτήρια, προερχόμενο από την κορυφαία διεθνή πλατφόρμα της ERPLY, που χρησιμοποιείται σήμερα από περισσότερες των 100.000 επιχειρήσεων και 300.000 χρηστών παγκοσμίως, ενώ ταυτόχρονα είναι απόλυτα προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις της ελληνικής αγοράς.

Μάθετε περισσότερα στο www.Q-zone.gr και ζητήστε δωρεάν demo για ένα μήνα!