ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Πέντε λόγοι που θα σε κάνουν να θέλεις να αποκτήσεις αυτό το κινητό!

Πέντε λόγοι που θα σε κάνουν να θέλεις να αποκτήσεις αυτό το κινητό!

Οι λάτρεις της τεχνολογίας γνωρίζουν καλά τη σημασία που έχει η ποιότητα κατασκευής για κάθε σύγχρονο smartphone.

Αυτός είναι ένας μόνο από τους λόγους που ενθουσιαστήκαμε όταν πιάσαμε για πρώτη φορά στα χέρια μας τα νέα smartphones της Xiaomi: Το Redmi 5 και το Redmi 5 Plus.

Το δύο «έξυπνα» τηλέφωνα που περιμέναμε με ανυπομονησία να δούμε από κοντά και να δοκιμάσουμε, βρίσκονται πλέον στην χώρα μας και υπόσχονται να βελτιώσουν την καθημερινότητά μας. Ο λεπτός και κομψός σχεδιασμός του είναι σίγουρα ένας παράγοντας που κατάφερε να μας «κερδίσει». Οι παρακάτω πέντε λόγοι, όμως, είναι εκείνοι που μας έκαναν να πούμε αμέσως «ναι» στα νέα smartphones της Xiaomi.

Η υπέροχη οθόνη πλήρους προβολής που διαθέτουν
Τα νέα smartphones της Xiaomi φέρουν τη νέα γενιά οθονών κινητών τηλεφώνων και αυτό αποτελεί αναμφισβήτητα ένα από τα μεγάλα τους πλεονεκτήματα. Με αναλογία εικόνας 18:9 και λεπτό σχεδιασμό με στρογγυλεμένες άκρες, σίγουρα θα σας γοητεύσουν. Η οθόνη στο Redmi 5 Plus είναι ελάχιστα μεγαλύτερη από το Redmi 5 αλλά, σε κάθε περίπτωση, και τα δυο θα σας προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία, ειδικότερα αν αγαπάτε τα online παιχνίδια, αφού θα έχετε πάντα το πλεονέκτημα της πρώτης κίνησης!

Η ποιότητά τους που υπερβαίνει κάθε προσδοκία
Όπως τονίσαμε, η ποιότητα στα smartphones έχει πάντα μεγάλη σημασία και στα Xiaomi θα την ανακαλύψετε με το πρώτο άγγιγμα. Ενδεικτικά αξίζει να αναφέρουμε ότι κάθε μοντέλο Redmi υποβάλλεται σε 14.571 δοκιμές, προκειμένου να διασφαλιστεί η αξιοπιστία της ποιότητάς του!

m1

Η αντοχή τους και ο επεξεργαστής τους
Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να παραβλέψουμε την εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια αντοχής των μπαταριών τους! Για εμάς που «τρέχουμε» κάθε μέρα από το πρωί μέχρι το βράδυ, είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Δοκιμάστε τα και θα δείτε ότι θα μπορείτε να κάνετε συνεχή αναπαραγωγή βίντεο για 15 ώρες χωρίς κανένα πρόβλημα! Όσο για τα παιχνίδια, οι gamers αξίζει να γνωρίζουν πως με τον οκταπύρηνο επεξεργαστή 14nm Snapdragon, το Redmi 5 Plus, όχι μόνο μπορεί να «τρέχει» τα πιο απαιτητικά παιχνίδια, αλλά το κάνουν και με πολύ χαμηλή κατανάλωση ισχύος.

Η εξαιρετική ποιότητα φωτογραφίας
Αν υπάρχει κάτι που «τσεκάρουμε» πάντα στα κινητά, τότε αυτό είναι η κάμερά τους. Μας αρέσει να βγάζουμε πολλές φωτογραφίες και selfies οπότε θέλουμε να ξέρουμε ότι η ποιότητά τους θα είναι άψογη. Το χαρακτηριστικό αυτό θα το βρείτε σίγουρα στο Redmi 5 και το Redmi 5. Διαθέτουν κάμερα με μεγάλο μέγεθος (1.25μm pixel) και υψηλή ανάλυση 12 MP, προσφέροντας έτσι σταθερές και καθαρές φωτογραφίες κάθε ημέρα (και νύχτα)!

Η απίστευτα προσιτή τους τιμή
Τέλος, ο πέμπτος και βασικός λόγος που σίγουρα αξίζει να «τσεκάρετε» τα νέα smartphones της Xiaomi είναι η απίστευτα προσιτή τους τιμή. Το Redmi 5 κοστίζει μόλις 169 ευρώ και το Redmi 5 Plus 199, τιμές ιδιαίτερα καλές για τις υπηρεσίες που προσφέρουν και τα ποιοτικά, τεχνικά χαρακτηριστικά τους.

m2

Στην περίπτωση, λοιπόν, που θέλετε να πιάσετε και εσείς στα χέρια σας τα ολοκαίνουρια Xiaomi Redmi 5 και Redmi 5 Plus, τότε μην χάνετε χρόνο! Με ένα «κλικ» εδώ ή με μια επίσκεψη στο Mi Store Greece, στον πρώτο όροφο του My Golden Hall, θα πάρετε και εσείς μια πρώτη γεύση από όλα όσα μπορούν να σας προσφέρουν!