TRAVEL

Φέτος το Πάσχα ανακάλυψε τον μαγευτικό Ψαθόπυργο!

Φέτος το Πάσχα ανακάλυψε τον μαγευτικό Ψαθόπυργο!

Πάσχα στην Ελλάδα; Είναι γεγονός ότι η χώρα μας είναι το ιδανικό μέρος για να ζήσει κανείς τη μεγάλη γιορτή του Χριστιανισμού. Ο καιρός είναι καλός και ευνοεί τις βόλτες σε ειδυλλιακά μέρη κοντά στη θάλασσα. Είναι, λοιπόν, μία ιδανική ευκαιρία για εκδρομές και λίγες μέρες ξέγνοιαστων διακοπών.

Έτσι, θα έχετε τη δυνατότητα να γεμίσετε τις μπαταρίες σας και να γυρίσετε ανανεωμένοι! Ποιος είναι, όμως, ο ιδανικός προορισμός για να επισκεφτείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα;

Ξεχωρίσαμε το Florida Blue Bay Hotel Resort & Spa, στον Ψαθόπυργο Πάτρας! Πρόκειται για ένα πολυτελές ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων με μοναδικές εγκαταστάσεις δίπλα στη θάλασσα, στο οποίο θα έχετε την ευκαιρία να αναζωογονηθείτε και να χαλαρώσετε για λίγο, μακρά από τους γρήγορους ρυθμούς της πόλης. Το καλύτερο, όμως, είναι ότι τώρα μπορείτε να κάνετε τις διακοπές των ονείρων σας στην καλύτερη τιμή!

Απολαύστε 3 ημέρες (δύο διανυκτερεύσεις) για δύο άτομα και ένα παιδί έως 12 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με ημιδιατροφή (πρωινό και βραδινό σε μπουφέ), μόνο με 225 ευρώ από 450 ευρώ!

Επειδή όμως Πάσχα χωρίς καλό φαγητό δεν γίνεται, σε αυτή την τιμή μπορείτε να απολαύσετε και αναστάσιμο δείπνο, ενώ ανήμερα του Πάσχα παρέχεται παραδοσιακός εορταστικός μπουφές με συνοδεία ζωντανής μουσικής για να βιώσετε μία διαφορετική εμπειρία με παραδοσιακό χρώμα!

Και αν δεν θέλετε με τίποτα να επιστρέψετε και έχετε λίγες ημέρες διακοπών ακόμη, υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Φυσικά, παρέχεται early check in και late check out κατόπιν διαθεσιμότητας, για να μην αγχώνεστε για τίποτα και να απολαύσετε στο έπακρο τη διαμονή σας!

Μην το σκέφτεστε πολύ! Το Πάσχα είναι ιδανική ευκαιρία για να αποδράσετε και να βρεθείτε σε ένα όμορφο μέρος, λίγες μόλις ώρες μακριά από την Αθήνα. Μην χάσετε την προσφορά που περιλαμβάνει:

  • 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με ημιδιατροφή
  • Για ένα παιδί έως 12 ετών η διαμονή είναι δωρεάν με ημιδιατροφή
  • Πρωινό σε μπουφέ
  • Μ. Παρασκευή δείπνο σε νηστίσιμο και αρτήσιμο μπουφέ
  • Μ. Σάββατο αναστάσιμο δείπνο με μαγειρίτσα και κόκκινα αυγά
  • Ανήμερα του Πάσχα παραδοσιακός εορταστικός μπουφές με συνοδεία ζωντανής μουσικής, αντί του δείπνου
  • Γλέντι και κρασί κατά την διάρκεια των γευμάτων
  • Early check in στις 10:00 κατόπιν διαθεσιμότητας
  • Late check out στις 18:00 κατόπιν διαθεσιμότητας
  • Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης με 112 ευρώ με ημιδιατροφή

Σχετικές ειδήσεις