ΔΙΕΘΝΗ

25 / 12 / 2011 16:54

Έκλεψε τον μικρό Ιησού μέσα από τη φάτνη!

Ακούγεται απίστευτό κι όμως είναι αληθινό. Άγνωστος δράστης μπήκε σε εστιατόριο στο Κόνι Άιλαντ και έκλεψε το κουκλάκι - μωρό Ιησού από την κούνια που βρισκόταν μέσα σε φάτνη!

Έκλεψε τον μικρό Ιησού μέσα από τη φάτνη!

Μάλιστα, η ασυνήθιστη κλοπή από το εστιατόριο του Γιώργου Δημόπουλου έγινε θέμα και σε ξένο ειδησεογραφικό κανάλι.

Το κουκλάκι - μωρό Ιησού, το είχε φέρει από την πατρίδα και είχε στολίσει  τη φάτνη στο κατάστημά του. Παρά το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι του εστιατορίου έκαναν δώρο στον κ. Δημόπουλο ένα νέο μωρό - Ιησού για τη φάτνη για να τον παρηγορήσουν, εκείνος δήλωσε ότι «νιώθει σαν να έχασε ένα μέλος της οικογένειάς του" και ελπίζει σε ένα θαύμα των Χριστουγέννων».

Αξιοσημείωτο είναι ότι στην προσπάθεια του ιδιοκτήτη εστιατορίου να βρει το κουκλάκι έχει συμμάχους δύο οκτάχρονες αδελφές

Η μία από αυτές έγραψε σε έναν τηλεοπτικό σταθμό, ο οποίος έκανε θέμα για την κλοπή, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες επιστροφής της κουκλίτσας.


Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις και την επικαιρότητα στην Ελλάδα και το εξωτερικό με ένα στη σελίδα του Newsbomb.gr.

blog comments powered by Disqus

open

Close

Newsbomb.gr c 2010 - 2012 - All Rights Reserved | Επικοινωνία | Σχετικά με Εμάς | Όροι Χρήσης | Sitemap
Developed by DPG DIGITAL MEDIA