ΚΟΣΜΟΣ

Παρέλαση σταρ στη συναυλία για τα θύματα του τυφώνα Σάντι

Παρέλαση σταρ στη συναυλία για τα θύματα του τυφώνα Σάντι

Η αφρόκρεμα της μουσικής από τους Rolling Stones μέχρι τον Kanye West παρέλασε στη σκηνή που είχε στηθεί στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης, για τη μεγάλη συναυλία υπέρ των θυμάτων της σούπερ-καταιγίδας Σάντι.

Θρύλοι του ροκ από τον Roger Waters και τον Mick Jagger έως τον Eddie Vedder των Pearl Jam και τον Chris Martin Coldplay ένωσαν τις φωνές τους για να συγκεντρωθούν χρήματα για τους πληγέντες του τυφώνα. Το σόου μεταδόθηκε live από την τηλεόραση, το διαδίκτυο και το ραδιόφωνο.

Ο Bruce Springsteen είπε «απόψε κάνουμε μια προσευχή για τα αδέρφια μας που αγωνίζονται» και κάλεσε στη σκηνή τον Jon Bon Jovi για να τραγουδήσουν μαζί το «Born to Run».

Στη σκηνή ανέβηκαν όμως και σταρ του Χόλυγουντ, μεταξύ άλλων ο Adam Sandler, η Susan Sarandon, ο Ben Stiller, η Blake Lively, ο Quentin Tarantino και η μούσα του «Twilight» Kristen Stewart.

Επίσης, τραγούδησαν οι Alicia Keys, The Who, Chris Rock, Billy Joel, ενώ ο τραγουδιστής των Coldplay Chris Martin αστειεύτηκε με το «Gangnam Style».

«Ξέρω ότι θα θέλατε να δείτε τους One Direction, αλλά έχει περάσει η ώρα του ύπνου, οπότε θα ακούσετε έναν από τους Coldplay. Προσπάθησα επισης να φέρω τον τύπο του Gangnam Style, όμως δεν ήταν διαθέσιμος». Αντί του Psy στη σκηνή ανέβηκε ο Michael Stipe των REM και μαζί τραγούδησαν το «Losing My Religion».

Όταν εμφανίστηκαν οι Rolling Stones, ο Jagger είπε: «Αυτή πρέπει να είναι η μεγαλύτερη συλλογή γέρων Άγγλων μουσικών που μαζεύτηκε ποτέ στο Madison Square Garden».

Τέλος, τον Sir Paul McCartney υποδέχτηκαν στη σκηνή οι Quentin Tarantino, Jamie Foxx και Christoph Waltz. Το πρώην «σκαθάρι» είπε απλά «Λατρεύω τη Νέα Υόρκη» και ξεκίνησε να τραγουδά: « Helter Skelter», «Let Me Roll It», «Blackbird», «My Valentine».

Το εγχείρημα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς μόνο από τις πωλήσεις των εισιτηρίων μαζεύτηκαν 30 εκατομμύρια δολάρια!

Δείτε το βίντεο: