ΚΟΣΜΟΣ

Σουμάχερ: «Ο Μίκαελ βρίσκεται σε διαδικασία ξυπνήματος»

Σουμάχερ: «Ο Μίκαελ βρίσκεται σε διαδικασία ξυπνήματος»

Η οικογένεια του 45χρονου προχώρησε σε νέα δήλωση μετά τα νέα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο, πως ο Μίκαελ Σουμάχερ προσβλήθηκε από πνευμονία.

Η οικογένεια του «Σούμι» δεν αναφέρθηκε σε αυτές τις φήμες, τόνισε όμως πως ο εφτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, βρίσκεται σε διαδικασία «ξυπνήματος» από το κώμα, η οποία μπορεί να διαρκέσει πολύ.

«Όπως συμβαίνει συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις καμία ημέρα δεν είναι ίδια με την προηγούμενη. Η οικογένεια εκφράζει την ευγνωμοσύνη της για αυτούς που κατανοούν ότι δεν επιθυμεί να αποκαλύψει ιατρικές λεπτομέρειες ώστε να προστατεύσει τον Μίκαελ. Όπως έχουμε επαναλάβει από την αρχή, θα συνεχίσουμε να δημοσιεύουμε κάθε αποφασιστική νέα πληροφορία για την καταστάση του Μίκαελ. Γνωρίζουμε ότι η διαδικασία "ξυπνήματος" θα διαρκέσει πολύ» αναφέρεται στη δήλωση.

Τέλος οι κοντινοί άνθρωποι του Γερμανού πρώην πιλότου της F1 δήλωσαν πως το σημαντικό δεν είναι η ταχύτητα της ανάρρωσης: «Η οικογένεια εξακολουθεί να πιστεύει βαθιά στην ανάρρωση του Μίκαελ και περιβάλει με εμπιστοσύνη τους γιατρούς, τις νοσοκόμες και το νοσηλευτικό προσωπικό. Το σημαντικό δεν είναι η ταχύτητα της ανάρρωσης αλλά ότι η διαδικασία συνεχίζεται με ελεγχόμενο τρόπο».

Διαβάστε επίσης:

Σουμάχερ: Δεν επιβεβαιώνονται οι φήμες για πνευμονία

Bild: Νέα επιπλοκή στην κατάσταση της υγείας του Σουμάχερ

Bild: Άσχημα τα νέα για το Σουμάχερ!Δεν αντιδρά στα εκούσια ερεθίσματα