ΚΟΣΜΟΣ

Bild: Άσχημα τα νέα για το Σουμάχερ!Δεν αντιδρά στα εκούσια ερεθίσματα

Bild: Άσχημα τα νέα για το Σουμάχερ!Δεν αντιδρά στα εκούσια ερεθίσματα

Δύο εβδομάδες αφότου οι γιατροί άρχισαν σταδιακά να ξυπνούν τον Μίκαελ Σουμάχερ, ο θρύλος της Formula 1 εξακολουθεί να παραμένει σε κώμα, σύμφωνα με πληροφορίες της γερμανικής εφημερίδας Bild.


Οπως αναφέρει δημοσίευμα, ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 έχει συχνά παρουσιάσει μόνο ανακλαστικές συσπάσεις από τη στιγμή που του μειώθηκε το αναισθητικό και δεν ανταποκρίνεται σε εκούσια ερεθίσματα.

Παρόλα αυτά όπως λέει η Bild, η σύζυγός του, Κορίνα -που βρίσκεται σε καθημερινή βάση στο πλευρό του- συνεχίζει να ακολουθεί τις οδηγίες των γιατρών μιλώντας του συνεχώς, προκειμένου να βοηθήσει την κατάστασή του.

Όπως γράφει η γερμανική έκδοση, ασθενείς στην κατάσταση του Σουμάχερ έχουν δείξει σημάδια βελτίωσης όταν ακούν συνέχεια μια γνώριμη φωνή. Οι ασθενείς που παραμένουν σε κώμα για πάρα πολύ καιρό δεν μπορούν να ξυπνήσουν, ή αν το κάνουν, παρουσιάζουν νοητική ανεπάρκεια και αλλαγές στην προσωπικότητα τους

Ακόμη το ρεπορτάζ αναφέρει και την επίσκεψη του προσφάτως αποσυρθέντος Ρος Μπράουν, που συνεργαζόταν στενά με τον Σουμάχερ στην εποχή της δόξας του στη Φεράρι, ο οποίος μπήκε στο νοσοκομείο από την πόρτα του προσωπικού, ξεγλιστρώντας από τα μέσα ενημέρωσης.