ΚΟΣΜΟΣ

Γυναίκα εμπλεκόμενη με τον Σατανισμό αποκάλυψε πως έκανε 22 φόνους

Γυναίκα εμπλεκόμενη με τον Σατανισμό αποκάλυψε πως έκανε 22 φόνους

Μια 19χρονη γυναίκα από την Πενσυλβάνια που συνελήφθη μαζί με τον σύζυγό της για την δολοφονία ενός άνδρα, αποκαλύφθηκε πως έχει σκοτώσει κι άλλους, όπως ανέφεραν οι αστυνομικές αρχές .

Αυτό ομολόγησε η ίδια από την φυλακή, σε συνέντευξή της σε τοπική εφημερίδα, όπως διαβάζουμε στο CNN. «Εχω κάνει τουλάχιστον 22 φόνους, τα τελευταία 6 χρόνια, από την Πενσυλβάνια μέχρι την Καλιφόρνια». «Μπορώ να σας δείξω στον χάρτη που είναι τα πτώματά τους για να τα βρείτε» είπε χαρακτηριστικά. Η γυναίκα είπε μάλιστα πως δεν έχει μετανιώσει για καμία δολοφονία, πως «ήταν κακοί άνθρωποι».

Ο αρχηγός της αστυνομίας Steve Mazzeo, δήλωσε στο CNN ότι έχουν έλθει σε επαφή με το FBI για να εντοπίσουν τα πτώματα.

Η Miranda Barbour δήλωσε στην εφημερίδα ότι είχε την πρώτη της εμπειρία ως δολοφόνος στην ηλικία των 13 χρόνων, όταν εντάχθηκε σε μια σατανική αίρεση στην Αλάσκα.

Οι αρχές εξετάζουν προσεκτικά τις δηλώσεις της περί σατανισμού , αφού και το ίδιο της το παιδί, βρέθηκε νεκρό στην ηλικία μόλις του ενός χρόνου.

Ο δικηγόρος της Edward Greco, δήλωσε στο CNN ότι δεν γνώριζε ότι η πελάτισσά του είχε σκοπό να δώσει τη συνέντευξη.

Η Barbour και ο σύζυγός της, Elytte, παντρεύτηκαν μόνο και μόνο γιατί ήθελαν να «σκοτώσουν» μαζί, όπως, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Ετσι με την πρόφαση να έχουν σεξ οι τρείς τους -και έναντι 100 δολ- προσέγγισαν, το θύμα τους, το οποίο μαχαίρωσαν 20 φορές μέσα στο αυτοκίνητο και το έπνιξαν περνώντας ένα καλώδιο στο λαιμό.

Το πτώμα βρέθηκε στην αυλή ενός σπιτιού, στις 12 Νοεμβρίου 2013, 100 μίλια βορειοδυτικά της Φιλαδέλφειας.