ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανία: DJ αποκτά γεννητικά όργανα με τατουάζ από το χέρι του! (photos)

Βρετανία: DJ αποκτά γεννητικά όργανα με τατουάζ από το χέρι του! (photos)

Με δέρμα από περιοχή του χεριού του, στην οποία έχει κάνει τατουάζ, αναμένεται να «χτίσει» τον … ανδρισμό του ένας DJ από τη Βρετανία, ο οποίος ευελπιστεί νααλλάξει φύλο!

Ο 25χρονος Billy Joe-Newington, ο οποίος γεννήθηκε κορίτσι, ονειρευόταν τον άλλο του… εαυτό από την ηλικία των τεσσάρων και παίρνοντας έτσι ανδρικές ορμόνες για περισσότερο από δύο χρόνια, σύντομα «μεταμορφώθηκε» σε μυώδη άνδρα με γένια.

Τον Ιανουάριο υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή και πλέον είναι έτοιμος για το… μεγάλο βήμα, ακόμα και αν αυτό μείνει για πάντα σημαδεμένο με μελάνι, καθώς - σύμφωνα με τους γιατρούς - μπορεί να κατασκευαστεί μόνο με δέρμα από τον πήχη του όπου έχει κάνει tribal tattoo.

Η αρραβωνιαστικιά μάλιστα του 25χρονου άνδρα έχει ενθουσιαστεί που σύντομα ο Billy-Joe θα γίνει αυτό που πάντα ονειρευόταν!

«Όταν ήμουν έφηβος ζούσα με ανάμικτα συναισθήματα. Αυτό όμως είναι που θέλω να είμαι. Προσπάθησα να το καταπολεμήσω με γυναικείες συνήθειες όπως make-up και μακριά μαλλιά, αλλά δεν ήμουν ο εαυτός μου», τονίζει ο Βρετανός που εργάζεται σε νυκτερινό κλαμπ, συμπληρώνοντας: «Ανυπομονώ για την επέμβαση, αλλά όσο πλησιάζει τόσο πιο νευρικός γίνομαι».

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι το δέρμα από τον πήχη του χεριού χρησιμοποιείται σε τέτοιες επεμβάσεις καθώς είναι λείο και άτριχο. Στην περίπτωση, δε, του Billy-Joe πρέπει να είναι από το αριστερό του χέρι, καθώς η διαδικασία μπορεί να προκαλέσει παράλυση και είναι δεξιόχειρας…

Τα καινούρια προσόντα του θα είναι λειτουργικά, προσφέροντάς του οργασμό, αλλά όχι και τη δυνατότητα να γίνει βιολογικός πατέρας.

Διαβάστε ακόμα:

Τέξας: Οπλισμένη 90χρονη απειλούσε ομάδα SWAT για 4 ώρες! (vid+phs)

Βιέννη: Υαλοκαθαριστές αιωρούνταν σε ουρανοξύστη! (photos)

Ινδή άρχισε να μιλά διάλεκτο που δε γνώριζε

Πακιστάν: Δολοφονήθηκαν από συγγενείς επειδή παντρεύτηκαν από έρωτα