ΚΟΣΜΟΣ

Αν Σινκλέρ: Ούρλιαζε σαν παγιδευμένο ζώο

Αν Σινκλέρ: Ούρλιαζε σαν παγιδευμένο ζώο
Τις δύσκολες μέρες που πέρασε η σύζυγος του Στρος Καν όταν έμαθε για το σκάνδαλο...

Τις δύσκολες μέρες που πέρασε η σύζυγος του Στρος Καν όταν έμαθε για το σκάνδαλο με την καμαριέρα στη Ν. Υόρκη φέρνει στο φως της δημοσιότητας απόσπασμα βιογραφίας της Αν Σινκλέρ.

Στο άκουσμα της είδησης ότι ο σύζυγός της συνελήφθη και πιθανότατα θα έμπαινε στη φυλακή, η Αν Σινκλέρ «έπεσε στο πάτωμα και φώναζε με πόνο, με ένα μακρόσυρτο ουρλιαχτό σαν παγιδευμένο ζώο», ενώ για αρκετές ώρες αργότερα δεν μπορούσε ούτε να μιλήσει.

Όπως αναφέρεται στη βιογραφία της, την ώρα της σύλληψης του Στρος Καν η ίδια ετοιμαζόταν να πάει σε ένα πάρτι του τραγουδιστή φίλου της Πατρίκ Μπριέλ.

Τότε δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από τον ίδιο τον Στρος Καν, ο οποίος της είπε ότι έχασε το κινητό τηλέφωνο που του είχε δώσει το ΔΝΤ και ότι έχει σοβαρό πρόβλημα. Ταυτόχρονα της ζήτησε να επικοινωνήσει με τον σύμβουλο δημοσίων σχέσεών του, Στεφάν Φουκς.

Μετά πήγε για φαγητό με τον τραπεζίτη φίλο της Ζαν Φριντμάν και μετά πήγε στο πάρτι. Στο ταξί προς το σπίτι της έμαθε ότι ο σύζυγός της κατηγορείται για βιασμό. Αμέσως ήρθε ένας συνεργάτης του Φουκς σπίτι της και τη συμβούλεψε να πάει στο σπίτι του Φριντμάν, όπως και έγινε. Εκεί κατέρρευσε ψυχολογικά και σωματικά.