ΚΟΣΜΟΣ

Μήνυση σε τυφλό για παράνομο κατέβασμα πορνό!

Μήνυση σε τυφλό για παράνομο κατέβασμα πορνό!
Μια απίστευτη είδηση κάνει εδώ και λίγες ώρες τον γύρο του κόσμου. Η εταιρία ερωτικών ταινιών Imperial Enterprises Inc από την Καλιφόρνια...

Μια απίστευτη είδηση κάνει εδώ και λίγες ώρες τον γύρο του κόσμου. Η εταιρία ερωτικών ταινιών Imperial Enterprises Inc από την Καλιφόρνια, μηνύει 3.500 άτομα για παράνομη λήψη πορνογραφικού υλικού. Όλα καλά μέχρι εδώ. Το περίεργο και ταυτόχρονα, εξωφρενικό της υπόθεσης είναι πως ανάμεσα σε αυτά τα άτομα βρίσκεται και ένας τυφλός!

Ο John Doe (περί αυτού ο λόγος) ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει τρόπος να έχει κατεβάσει ο ίδιος το παράνομο υλικό καθώς δεν μπορεί να το δει, παρά μόνο να το ακούσει… Από την πλευρά της η εταιρία υποστηρίζει πως έχει στα αρχεία της την IP address του.
Τα παιδιά του είναι 4 και 6 ετών αντίστοιχα και στην ουσία, δεν υπάρχει περίπτωση να έχουν κάνει αυτά το «κατέβασμα» της ταινίας.

Έτσι λοιπόν προκύπτει το ερώτημα. Πως μπορεί να κατέβηκε η ταινία;
Το πιθανότερο σενάριο έχει να κάνει με το ότι κάποιος από τους γείτονες του, κατέβασε την ερωτική ταινία (με τίτλο που παραπέμπει σε… Άπω ανατολή…), μιας και η οικογένεια του τυφλού άντρα διατηρούσε ξεκλείδωτο το δίκτυο WiFi του .

Πλέον ο John Doe θα αναγκαστεί να προχωρήσει σε συμβιβασμό μιας και δεν έχει τα χρήματα να προσλάβει δικηγόρο για να παραστεί στο δικαστήριο.

Από αυτή την ιστορία βγαίνει πως οι μεγάλες εταιρίες μπορούν εύκολα να βρουν τα προσωπικά σου στοιχεία με αποτέλεσμα να... τρέχεις και να μην φτάνεις…