ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ψαροντουφεκάς και μοτοσυκλετιστής ο Π. Πικραμμένος

Ψαροντουφεκάς και μοτοσυκλετιστής ο Π. Πικραμμένος

Τις τρεις μεγάλες του αδυναμίες θα πρέπει να απαρνηθεί για ένα διάστημα ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός κ. Παναγιώτης Πικραμμένος.

Ως πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, ο κ. Πικραμμένος έχει μεγάλη αδυναμία στο ψαροντούφεκο, τη μοτοσυκλέτα του και την κλασική μουσική.

Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός έχει εξερευνήσει με το ψαροντούφεκό του τις βραχώδεις παραλίες της Μυκόνου, που διαθέτει εξοχικό το οποίο επισκέπτεται με τη σύζυγό του, Αθηνά και την κόρη του, Καρολίνα. «Ευτυχώς που η τεχνολογία δεν έχει ακόμη κατορθώσει να κατασκευάσει κινητά τηλέφωνα για τους ψαροντουφεκάδες. Πάμε χαμένοι αν γίνει κι αυτό» είχε δηλώσει. Πάντως, ο κ. Πικραμμένος δεν περιορίστηκε στη Μύκονο, καθώς αναζήτησε βραχώδεις παραλίες και σε άλλα νησιά του Αιγαίου.

Η δεύτερη αδυναμία του είναι η μοτοσυκλέτα του Honda Enduro, την οποία προτιμούσε στις μετακινήσεις του ακόμη και φεύγοντας από το δικαστήριο, συνοδευόμενος από μηχανή της ασφάλειας και φορώντας πάντα κράνος.

Η τρίτη αδυναμία του είναι η κλασική μουσική. Μάλιστα, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, στο γραφείο του στο Συμβούλιο της Επικρατείας πάντοτε όποιος έμπαινε άκουγε συμφωνίες του Μπετόβεν ή του Μπαχ, ενώ οι ίδιοι ήχοι ακούγονται και στο αυτοκίνητο του υπηρεσιακού πρωθυπουργού.

Διαβάστε επίσης:

Π. Πικραμμένος: Ποιος είναι ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός

Παναγιώτης Πικραμμένος ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός