ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2014: Η «Χρυσή Αυγή» καταγγέλλει νοθεία μέσω twitter

Εκλογές 2014: Η «Χρυσή Αυγή» καταγγέλλει νοθεία μέσω twitter

O λαϊκός σύνδεσμος «Χρυσή Αυγή» με δυο αναρτήσεις στο twitter καταγγέλλει επιχείρηση νοθείας.

Αναλυτικά η πρώτη ανάρτηση του ελληνικού λαϊκού εθνικιστικού κόμματος: «Επιχείρηση νοθείας και στη Ναύπακτο: Ελάχιστα ψηφοδέλτια της «Ελληνικής Αυγής για τη Δυτική Ελλάδα» στα τμήματα. Το καθεστώς ευρισκόμενο σε πλήρη πανικό, προβαίνει σε προφανείς παρανομίες προκειμένου να διατηρήσει το χέρι του στην «καρδάρα με το μέλι» της διαχείρισης του δημοσίου χρήματος.

Ύστερα από τις καταγγελίες για δικαστικούς αντιπρόσωπους και μέλη της εφορευτικής επιτροπής που... ξεχνούσαν να δώσουν τα ψηφοδέλτια της «Ελληνικής Αυγής» στην Αθήνα, στη Ναύπακτο ο δήμος έδωσε ελάχιστα ψηφοδέλτια ανά εκλογικό τμήμα, με σκοπό να επικαλεστεί ότι «δεν υπάρχουν» και έτσι να δίνει μόνο τα ψηφοδέλτια του καθεστώτος.

Κλιμάκιο Συναγωνιστών με επικεφαλής τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Χρήστο Ρήγα, και τον Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας, Κώστα Μπαρμπαρούση, έχουν ήδη επιληφθεί του θέματος, αναπληρώνοντας τα ψηφοδέλτια, σε όλη τη Ναύπακτο. Ό,τι και αν μηχανευτούν, προκειμένου να αλλοιώσουν την βούληση του Ελληνικού Λαού να ξέρουν ότι λίγες ώρες μείνανε μέχρι την πρώτη ετυμηγορία του και μία εβδομάδα μέχρι την τελική καταδίκη τους».

Όσο για τη δεύτερη διαδικτυακή ανάρτηση της «Χρυσής Αυγής»; «Η "Ελληνική Αυγή" διαψεύδει τα παραμύθια του Καμίνη και καταγγέλλει παράνομες προσαγωγές υποψηφίων στον Πειραιά.

Σε απόγνωση βρίσκεται ο δήμαρχος των λαθρομεταναστών Καμίνης λόγω της απόλυτης απαξίωσής του από τους Αθηναίους πολίτες. Οι καταγγελίες του κατά της "Ελληνικής Αυγής" είναι ψευδείς και κακοήθεις. Μοναδικός του σκοπός η δημιουργία εντυπώσεων για να διασώσει τα ποσοστά του που καταρρέουν.

Την ίδια ώρα πληθαίνουν οι παρατυπίες κατά την εκλογική διαδικασία και η απόκρυψη των ψηφοδελτίων μας. Στον Πειραιά συνέβη το πρωτοφανές: η αστυνομία προσήγαγε ομάδα υποψηφίων και εκλογικών αντιπροσώπων μας με στόχο την τρομοκράτηση των Ελλήνων πολιτών.

Καταγγέλλουμε τις μεθοδεύσεις που έχουν στόχο την παρεμπόδιση της εκλογικής διαδικασίας. Τελικά οι προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι και συνεχίζουν, μαζί με το οργανωμένο δίκτυο εκλογικών αντιπροσώπων μας, να επιτηρούν την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών».

Διαβάστε επίσης: Δημοτικές εκλογές: Ολοι οι δήμαρχοι που πέρασαν από την Αθήνα