ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θρίλερ με την εγκατάλειψη βρέφους στο Χαλάνδρι - Τι ερευνά η ΕΛ.ΑΣ.

Σε εξέλιξη οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό του ατόμου που εγκατέλειψε βρέφος στο Χαλάνδρι
Σε εξέλιξη οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό του ατόμου που εγκατέλειψε βρέφος στο Χαλάνδρι
Pixabay

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν υλικό από κάμερες που θα μπορούσαν να έχουν «συλλάβει» τη γυναίκα ή τον άντρα που άφησε το μωρό στο Χαλάνδρι και εξαφανίστηκε

Στις κάμερες ασφαλείας επικεντρώνεται η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό του ατόμου ή των ατόμων που εγκατέλειψαν βρέφος το απόγευμα της Τετάρτης σε παιδική χαρά στη συμβολή των οδών Βοιωτίας και Ευβοίας στο Χαλάνδρι.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να εντοπίσουν υλικό από κάμερες που θα μπορούσαν να έχουν «συλλάβει» τη γυναίκα ή τον άντρα που άφησε το μωρό και εξαφανίστηκε. Ήδη έχει προσδιοριστεί η ώρα εγκατάλειψης, ενώ εκτιμάται ότι στόχος ήταν να αφήσουν το βρέφος σε σημείο όπου γρήγορα θα εντοπιζόταν και θα οδηγούνταν σε ασφαλή χώρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για νεογέννητο κοριτσάκι λίγων ημερών. Μεταξύ άλλων, θα γίνει έρευνα στα μωρά που γεννήθηκαν τα τελευταία 24ωρα στα νοσοκομεία της Αττικής, σε μία προσπάθεια εντοπισμού των γονιών του βρέφους.

Το μωρό βρισκόταν μέσα σε μία τσάντα πλάτης, ανοιχτή στο πάνω μέρος. Ήταν καθαρό και περιποιημένο και φορούσε σκούφο, κάλτσες, παντελόνι και άλλα ρούχα για να μην κρυώνει.

Το μωρό εντόπισε από το κλάμα του ένας αστυνομικός που έκανε βάρδια φύλαξης στην περιοχή και ειδοποίησε την Άμεση Δράση. Σε πολύ κοντινή απόσταση από το σημείο της εγκατάλειψης βρίσκεται σπίτι γνωστού πολιτικού που φυλάσσεται όλο το 24ωρο.

Στο σημείο έσπευσε ομάδα ΔΙΑΣ καθώς και ασθενοφόρο, το οποίο παρέλαβε το μωρό και το μετέφερε στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

Όπως είπαν οι γιατροί είναι περίπου δύο μηνών, καλά στην υγεία του και παραμένει για εξετάσεις και φροντίδα, μέχρι να βρεθεί άκρη με την υπόθεση.

Η τσάντα και τα ρούχα του μωρού εστάλησαν για εξετάσεις στην Εγκληματική Υπηρεσία με την ελπίδα ότι μπορεί να βρεθούν κάποια στοιχεία για τους γονείς του, ενώ παράλληλα διενεργείται έρευνα από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλανδρίου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Survivor αποχώρηση: Δεν ξανάγινε! Η ανακοίνωση του Λιανού που «μούδιασε» τους παίκτες (videos)

Νόβακ Τζόκοβιτς: Βαριές κουβέντες από Σερβία και Αυστραλία μετά το θρίλερ για την απέλασή του

Προκλητικός Βασιλακόπουλος: Είναι υποχρεωτικότητα αυτή; Να παρακρατούνται τα 100 ευρώ από τη σύνταξη

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τι σχέση είχε με την Καρολάιν και τον Αναγνωστόπουλο - Πώς γνωρίζονταν